През юли стана ясно, че близо 20 години след разпадането,

...
През юли стана ясно, че близо 20 години след разпадането,
Коментари Харесай

Pantera идват в България

През юли стана ясно, че близо 20 години след разпадането, оживелите членове на Pantera потеглят още веднъж на турне през 2023 година Тогава от Billboard научихме, че Фил Анселмо и Рекс Браун са подписали контракт с компанията Artist Group International, която до приготви турнето за Северна Америка.

Оказва се обаче, че именитата метъл тайфа (или най-малко това, което е останало от тях) ще мине и през Европа. А за огромна наслада на българските им почитатели, една от спирките им ще бъде и България. Очакваме ги на 26 май 2023 година в зала " Арена София ".

Pantera е учредена през 1981 година в Арлингтън, Тексас, само че международен триумф доближава при започване на 90-те години. Pantera е без подозрение една от най-великите метъл групи на всички времена с незабравими песни, сред които безспорно попадат " Cowboys From Hell ", " Vulgar Display Of Power " и " Far Beyond Driven ".

Тексаската тайфа продължава да въодушевява голям брой музиканти по света и да поддържа искрата на любовта на милиони предани почитатели по целия свят. В това число - и българската аудитория.

Официалната продажба на билетите стартира на 25 ноември в 10 ч. сутринта, като цените ще бъдат от 80 до 160 лева в мрежата на ticketstation.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР