През януари ще се наложи, искаме или не, да творим

...
През януари ще се наложи, искаме или не, да творим
Коментари Харесай

Алена Ни Изправи Косите! Бедствия И Смърт Застигат България В Следващите Дни! Мислеха Си, Че Са Недосегаеми, Но Най-Страшното Ще Сполети Самите

През януари ще се наложи, желаеме или не, да творим нова карма поради опълчването ни на кармичните условия, нашите персонални, в политически аспект и обвързваните с България. Трудностите са предизвикателство, което можем да преодоляваме с неподозирана лекост, стига да сме дейни, да сме създатели на Съдбата си и да не стоим в пасивно очакване някой да ни подари мечтаните богатства, което няма да се случи.

Време е да създадем нови връзки, да загърбим част от старите и отживели времето си, изключително в случай че са във щета на България. Интуицията и разсъдъкът ще ни направляват. През този месец са вероятни крайни дейности към хора, които грабиха от страната за персонално богатство с вярата, че са неуязвими.

В годината на Луната те ненадейно за обществото ще получат своето отмъщение по един или различен метод, според законите на кармата и незримия свят, а компликациите, даже за страната, които са създавали, ще се стоварят върху тях самите.

Правосъдието за делата им е едната страна на разплатата, другата е натрупването на грехове в дните им и неналичието на предпочитание, умисъл, даже краткотраен опит да поправят стореното. Няма да им е допустимо още веднъж да се скрият и да се обкръжат с платени поддръжници, които ще отхвърлят истината и ще потвърждават по какъв начин черното е бяло. Няма да липсват разочарования поради обвързване с несъответствуващи настоятелен или интимни сътрудници.

Причината е в липса на вярна преценка за хората, които позволяваме до себе си и им се доверяваме, без да сме ги опознали. Необмислените думи се помнят и през януари ще са за следващ път причина за спор и мълниеносно привършване на дипломатически и междуличностни връзки.

Политиците ни са длъжни да бъдат в час с интернационалните и най-много с европейските условия и със протичащото се на планетата, даже и в отдалечените, по отношение на България, региони, тъй като не се знае дали няма да сме пострадали. Продължава да важи предизвестието за не малко от българите зад граница – длъжни са да узаконят престоя си, макар че както те, по този начин и част от живеещите в България, ще предпочетат да се жалят от злата си Съдба, вместо да бъдат нейни създатели за по-добрия си живот.

Трудностите през януари са изключително тежки за хората с нестабилна душeвност или изпадналите в обезсърчение, подготвени да посегнат на живота си. За страдание Луната не им пречи да го сторят. Още от януари сме застрашени от наводнения. Нека не разчитаме, че Създателят ще отклони буйните придошли води и ще ни защищити от естествени бедствия, откакто самите ние демонстрираме безнаказаност и безхаберие.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР