През януари 2023 г. Lenovo показа своя лаптоп 4 в

...
През януари 2023 г. Lenovo показа своя лаптоп 4 в
Коментари Харесай

Спецификациите на Lenovo ThinkBook Plus Twist са разкрити преди началото на продажбите

През януари 2023 година Lenovo сподели своя преносим компютър 4 в 1 Lenovo ThinkBook Plus Twist по време на CES 2023. Лаптопът беше измежду най-откроените артикули на събитието, защото може да се употребява по голям брой способи – като общоприет преносим компютър, портативен таблет и като четец/преносим компютър с електронно мастило.

Беше декларирано, че комерсиалната продажба ще стартира през юни. От началото на месеца формалния уеб страница на Lenovo показва спецификациите на устройството. Това подсказва за идната продажба на продукта.

Lenovo ThinkBook Plus Twist е преносим компютър с два екрана, предлагащ 13,3-инчов главен OLED екран с резолюция 2,8K пиксела и до 100% DCI-P3 цветова гама. Що се отнася до втория екран, той е 12 инча и употребява електронно мастило с резолюция на пикселите 2560 x 160 и поддръжка за сензорно въвеждане.

Потребителите могат освен да отварят/затварят преносимия компютър, само че също по този начин могат да го извърнат хоризонтално, като това им разрешава безпроблемно да превключват сред екраните.

Освен това, преносимият компютър е оборудван с процесори Intel Core-U от 13-то потомство, съчетани с до 16 GB LPDDR5x RAM и 1 TB SSD. Устройството тежи към 1,35 кг с дебелина 17,7 мм.

Той има два USB Type-C врата и 3,5 мм жак за слушалки. Освен това предлага поддръжка за потребление на стилус.

По-рано беше разкрито, че устройството ще се продава на дребно на цена от $1649, само че към момента няма информация за формалната дата на продажба.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР