През януари 2021 г. Арми Хамър попада под светлините на

...
През януари 2021 г. Арми Хамър попада под светлините на
Коментари Харесай

Арми Хамър проговори - когато и обвиненият в сексуално насилие е бил сексуално малтретиран

През януари 2021 година Арми Хамър попада под светлините на прожекторите, откакто се появиха изказвания, че е изпращал известия със половите си мечти на дами. По това време няколко дами упрекнаха артиста в полово принуждение. Той обаче отхвърли.
 House of Hammer, Арми Хамър и филмов откъс на документалния филм за артиста
Жестоката истина за насилието в рода Хамър

Трейлър на House of Hammer

Сега Арми Хамър разкрива, че откакто абсурдът избухва, е направил опит за самоубийство. Това, което го кара още веднъж да мисли трезво, са двете му деца Харпър и Форд.

Признанията на артиста обаче не стопират дотук. В изявлението си за Air Mail той разкрива също, че през 2017 година, в интервал, в който е бил трагичен, изневерява на тогавашната си брачна половинка Елизабет Чембърс. Освен това удостоверява, че е имал връзка с Ефи Ангелова (една от дамите, обвинила го в полово посегателство), която е по взаимно единодушие.
 Снимка 605326

В първото си интервю след обвиняванията в полово принуждение отпреди две години Арми Хамър изненадващо признава, че когато е бил едвам на 13 години, е бил сексуално измъчван от църковен свещеник, написа Us Weekly.

" Това, което направи за мен, беше, че вкара сексуалността в живота ми по метод, който беше изцяло отвън моя надзор ", споделя артистът. След този случай сексуалните му ползи минават към такива, които изискват той да управлява обстановката. И не крие, че този миг е бил " рисков казус в живота " му.

В изявлението Арми Хамър отхвърля обвиняванията в полов тормоз още един път, като изяснява, че за него целият смисъл в секса е " взаимното наслаждение " и в случай че сътрудникът му не се забавлява, то и той не се забавлява.
 Арми Хамър, Каймановите острови и работи ли там артистът
Мистерията към Арми Хамър

Какво ли прави артистът

Явно артистът в действителност е преосмислил случилото се, защото в изявлението споделя също, че признава грешките си и поема отговорност за обстоятелството, че е употребявал хората и се е отнасял с тях по-лошо, в сравнение с е трябвало. Но в това време споделя, че не би се върнал обратно във времето и не би трансформирал нищо от това, което му се е случило.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР