През второто тримесечие на 2023 г. Cardano, добре позната мрежа

...
През второто тримесечие на 2023 г. Cardano, добре позната мрежа
Коментари Харесай

Cardano: Невероятният прогрес на криптовалутата през второто тримесечие

През второто тримесечие на 2023 година Cardano, добре позната мрежа за смарт контракти, означи забележителен прогрес и разширение. 

В скорошен отчет на Messari се акцентират някои от основните достижения и развития на мрежата през второто тримесечие на 2023 година

През последното тримесечие в екосистемата на Cardano се следи удивително 49% нарастване на транзакциите с dApp спрямо предходното тримесечие. Забележително е, че Minswap, автоматизиран маркет мейкър, се трансформира в най-популярния dАpp, надминавайки по размер на транзакциите даже водещите NFT пазари.

Що се отнася до финансовите резултати, ADA , родният актив на Cardano, означи 26.9% спад спрямо предходното тримесечие, само че въпреки всичко съумя да реализира 12% нарастване от началото на годината. Освен това салдото на хазната на Cardano набъбна с 8.5%, с цел да доближи 1.30 милиарда ADA през второто тримесечие, което показва финансовата резистентност на мрежата.

На фронта на нововъведенията многоверижните решения на Cardano, по-специално Hydra Head и страничната верига Milkomeda C1, означиха забележителен прогрес. Тези решения са ориентирани към посрещане на възходящите условия от секторите на DeFi и игрите.

Занапред Cardano се концентрира върху многоверижно бъдеще, като подчертава върху подобряването на потребителското преживяване и улеснението на създаването на комплицирани приложения.

Въпреки че е изправена пред неотдавнашни обвинявания от Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища по отношение на статута на ADA като скъпа книга, представянето на компанията през второто тримесечие на 2023 година акцентира нейния хладнокръвен ангажимент към нововъведенията, растежа и ангажираността с общността.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР