През вчерашния ден стана ясно, че една от бившите приятелки

...
През вчерашния ден стана ясно, че една от бившите приятелки
Коментари Харесай

Навратилова след обвиненията срещу Зверев: Този човек трябва да бъде сериозно разследван

През вчерашния ден стана ясно, че една от някогашните приятелки на Александър Зверев - Бренда Патеа, която има 2-годишна щерка от тенисиста, е отправила обвиняване към германеца в домашно принуждение. Според немските медии Берлинската прокуратура е поискала издаване на наказателно разпореждане против някогашния №2 в света, а юристите на Патеа са поискали обезщетение в размер на половин милион евро.

Това обаче не е първият случай, в който Саша е упрекнат в домакински тормоз, защото преди няколко години друга негова някогашна партньорка в лицето на Олга Шарипова насочи същите обвинявания. Така АТР стартира следствие по случая и при започване на този сезон бе оповестено, че не са открити задоволително доказателства в поддръжка на изказванията на Шарипова.

Вследствие на всичко това някогашната №1 и 18-кратна " мейджър " шампионка Мартина Навратилова употребява обществените си мрежи, с цел да съобщи позицията си, че международният №19 този път би трябвало да бъде деликатно изследван:

" Този случай е належащо да бъде съществено разследван и тестван до последния подробност, а не както предходния път, когато следствието на АТР стигна до средата. Без никакво подозрение в тениса има потребност от политика против домашното принуждение ", добави най-титулуваната тенисистка за всички времена, която нееднократно се е изявявала като деен бранител на човешките права.

And this needs to be properly addressed and actually investigated rather than the BS investigation by to nowhere.
— Martina Navratilova (@Martina)
 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР