През вчерашния ден се състояха първите четвъртфинални двубои на тазгодишното

...
През вчерашния ден се състояха първите четвъртфинални двубои на тазгодишното
Коментари Харесай

Програма за сряда: Надал и Кирьос в опит да оформят 1/2-финален сблъсък помежду си

През вчерашния ден се състояха първите четвъртфинални дуели на тазгодишното Открито състезание на Англия, а през днешния ден следва да стана ясни и последните състезатели при мъжете и при дамите, които ще продължат към полуфиналната фаза на конкуренцията.

Единият четвъртфинал от днешната стратегия при мъжете ще опълчи Рафаел Надал и Тейлър Фриц, които се срещнаха по-рано през годината в конфликта за трофея на Индиън Уелс. Тогава американецът реализира първия си триумф над Матадора, поставяйки завършек на серията му от 20 следващи победи. Ник Кирьос против Кристиан Гарин пък са другите двама, които ще спорят между тях за влизане в полуфиналите, като това ще бъде едвам първа среща сред двамата.

При дамите място напред в шампионата ще търси шампионката от 2019-а Симона Халеп, която ще се изправи против 20-годишната американка Аманда Анисимова. Съперничката на победителката от въпросния дуел пък ще бъде избрана от срещата сред поставената под №17 Елена Рибакина и австралийската представителка Айла Томлянович.

Програма за Ден 10 на Уимбълдън:

Централен корт (начало 15:30 часа):

1. Симона Халеп - Аманда Анисимова

2. Тейлър Фриц - Рафаел Надал

Корт №1 (начало 15:00 часа):

1. Айла Томлянович - Елена Рибакина

2. Кристиан Гарин - Ник Кирьос

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР