През вчерашния ден по пистите в Пампорово на ски и

...
През вчерашния ден по пистите в Пампорово на ски и
Коментари Харесай

Топ модели от Франция са на ски в Пампорово

През вчерашния ден по пистите в Пампорово на ски и сноуборд бяха видяни два доста известни френски топ модела – Лу Роат (Lou Ruat) и Лара Готие (Lara Gautier), които са избрали имено родопския курорт за зимната си ски и СПА почивка.
Двете дами стават известни с присъединяване си в състезанието Мис Франция, където Лу Роат приключва като първа подгласничка през 2020, само че все пак остава любимка на феновете, а Лара Готие е Мис Côte d`Azur и втора от финалистките за 2021.
Ски сезонът в родопския ни курорт е в разгара си и изискванията за зимни спортове са отлични. Към момента в двете ски зони – Пампорово и Мечи чал, работят общо 12 писти с друга техническа трудност, подобаващи както за начинаещите скиори и сноубордисти, по този начин и за напреднали.

През последните дни гостите на Пампорово се радват на доста слънце и чудесно готови снежни писти.  Зоната е отворена за туристи всеки ден от 8:45 до 16:30, а от курорта поучават туристите да закупуват авансово онлайн своите въжен превоз карти и ски пакети през уеб страницата www.pamporovo.me, с цел да избегнат чакането на опаши и да прекарат повече време по пистите.
На място се съблюдават всички противоепидемични ограничения, като е належащо да се употребяват маски на въжен превоз станциите и всички места, където има повече хора, а в случай че не разполагат с персонални защитни средства, могат да получат такива гратис на касите на лифтовете.
Освен отлични условия за ски и сноуборд, Пампорово предлага и доста други различни занимания измежду природата, а от Туристически център Пампорово приготвят две забавни събития, с които да изпратят месец февруари. 
Тази неделя, 28-ми февруари, всички посетители на курорта могат да избират от живописен  преход със снегоходки по напълно нов маршрут или четвъртото следващо издание на събитието „ Първи стъпки в ски бягането с Екатерина Дафовска “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР