През вчерашния ден, от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена

...
През вчерашния ден, от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена
Коментари Харесай

Операция Антидрога в Пиринско! Петрич се отчете с 1,3 гр. канабис, Сандански с близо 10 гр., Благоевград с 0,45 гр. Банско рекордьор-253гр.канабис и 10 гр. амфетамини

През вчерашния ден, от полицейски чиновници на ОДМВР-Благоевград е извършена профилирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на съхранението и разпространяването на наркотични субстанции.
В хода на осъществена инспекция на жилище в с. Илинденци, общ. Струмяни, населявано от 21-годишен мъж от селото, от органите на реда са открити и конфискувани две найлонови пликчета, съдържащи общо към 9, 55 грама канабис и пушка, за която не са предоставени нужните документи за владеене и предпазване. Обитателят на дома е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Със заповед за задържане до 24 часа, от полицейски чиновници на РУ-Петрич е арестуван 28-годишен мъж от с. Самуилово. При осъществената му инспекция, у него е открита към 1, 3 грама суха тревиста маса, която след изработен полеви тест е реагирала позитивно на канабис. Уведомена е способената прокуратура и е формирано досъдебно произвеждане.
От криминалисти при 01 РУ-Благоевград е тествано жилище в гр. Благоевград, населявано от 29-годишен благоевградчанин. Намерена е към 0, 45 грама тревиста маса, реагираща позитивно на канабис. Мъжът е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. Уведомена е РП-Благоевград. Полицейски чиновници на РУ-Банско са направили проверека на квартира в гр. Банско, употребена от 22-годишен мъж от гр. Нова Загора. Намерени и конфискувани са към 253 грама канабис и към 5,94 грама амфетамин. Лицето е арестувано със заповед за задържане до 24 часа и е формирано досъдебно произвеждане

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР