През вчерашния ден, от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е

...
През вчерашния ден, от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е
Коментари Харесай

Полицейско денонощие в област Благоевград! Стрък канабис и арест в Симитли, кражба в Разлог и Благоевград

През вчерашния ден, от полицейски чиновници на 02 РУ-Благоевград е тествано жилище в гр. Симитли, като в съседен към него двор е намерено засадено зелено тревисто растение, реагиращо позитивно на канабис. Със заповед за задържане до 24 часа е арестуван 34-годишен мъж от гр. Благоевград и е формиран заявителски материал.

Полицейски чиновници на РУ-Разлог работят по получен сигнал за осъществена, за времето от 13:30 часа на 20. 06. 2023 година до 14:30 часа на 21. 06. 2023 година, кражба на флакони раздувна пяна, към пет програматора за поливна система, винтове и други, находящи се във фирмен склад в гр. Разлог. За случая е известена способената прокуратура и е формирано досъдебно произвеждане.

Жителка на гр. Благоевград е съобщила в 01 РУ-Благоевград, че в обедните часове на 22. 06. 2023 година е осъществена кражба на дамско портмоне с персонални документи и сумата от към 70 лева в него, което е оставено без контрол на маса наоколо до басейн в плаж по пътя за с. Дъбрава. По случая е формиран заявителски материал.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР