През вчерашния ден, 11 bit Studios публикуваха в Интернет кратък

...
През вчерашния ден, 11 bit Studios публикуваха в Интернет кратък
Коментари Харесай

11 bit Studios разкриха нова игра

През вчерашния ден, 11 bit Studios разгласиха в Интернет къс тийзър на мистериозна игра. Мнозина от феновете на работата на полското студио по едно и също време бяха комплицирани и сюрпризирани. То включваше бял екран, на който се виждаше падащ сняг и пулсираща алена точка и надписа: „Някои обещания остават с теб завинаги“. Спекулациите, несъмнено започнаха незабавно (Frostpunk 2?), а през днешния ден 11 bit внесе повече изясненост.

За отчаяние на всички почитатели на студиото се оказва, че тийзърът е бил за игра, която ще се издава, а не създава от 11 bit Studios. Името на тази игра е South оf the Circle и е дело на State of Play Games, студио, известно с игри, като INKS, Kami 2 и Lumino City. Последната от тези игри е притежател на премията на Академията за английско кино и телевизионно изкуство BAFTA от 2015. South of the Circle е описвана, като прочувствено прекарване с център своята история, което споделя за кймбриджския академик Питър, чиито аероплан катастрофира в Антарктика в незнаен интервал от времената на Студената война. „Докато той търси помощ, неговото минало минава пред очите му, разкривайки по какъв метод натиска на властта и неговите упоритости са го довели до актуалното му състояние, от което той би трябвало по някакъв метод да избяга. Между Питър и колежката му Клара поражда любовна история и той научава тежестта на всички тези обещания, които е направил. Подобно на спомените от детството, някои обещания остават с нас завинаги“, гласи формалния анонс на играта в. Играта излиза също по този начин и за сегашното и предходно потомство конзоли, както и за Nintendo Switch. Описанието на играта звучи много забавно и тя несъмнено притегля с минималистичната си визия и цветове. Все още няма дата на излизане.

Що се отнася до 11 bit Studios в качеството им на разработчици, то към този момент знаем, че Frostpunk, защото такова беше обявено през предходната година. В края на 2021 студиото подписа контракт с Epic Games за създаването на цели 10 нови заглавия благодарение на Unreal Engine 5, което приказва задоволително за студиото, което ни даде This War of Mine и Frostpunk.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР