През уикенда в Сливен се проведе кампания на Капачки за

...
През уикенда в Сливен се проведе кампания на Капачки за
Коментари Харесай

Над тон капачки събраха в Сливен

През уикенда в Сливен се организира акция на „ Капачки за Бъдеще “.

На нея бяха събрани 1380 кг. пластмасови капачки и 400 кг. алуминиеви кенчета.  Кампанията е за закупуване на трета детска кола за спешна помощ. Десетки поданици на Сливен предадоха събраните от тях капачки и алуминиеви кенчета.

„ Доброто е нужно да се множи. Всеки,  който има опция би трябвало да помогне на по-слабия и мисля, че човек със сърце не може да живее щастливо  и да гледа по какъв начин хората към него се борят за оцеляване. Никое благосъстояние не е по скъпо от положителното.Надявам се да сме очевидци още добрини за по- заслужено бъдеще. “ -това показа Божидар Йорданов, районен координатор на акцията

Инициативата “Капачки за бъдеще “ навършва 5 години от своето основаване. Общо 11 акции са били осъществени за този интервал, посредством, на които  сега са  закупени две детски неонатологични коли за спешна помощ, сменени са  най-старите кувьозите в лечебните заведения в цяла България, обезпечени са  още десетки медицински апарати за детски, родилни и неонатални отделения на 36 лечебни заведения в 36 града!

Каузата на Капачки за бъдеще ни сплотява, тъй като е налична, ясна и в същото време с голям принос за детското здраве и чистата природа!

Заедно можем доста повече!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР