През уикенда в Априлци ще се проведе четвъртият за 2023

...
През уикенда в Априлци ще се проведе четвъртият за 2023
Коментари Харесай

Жребий и програма за турнира на „Тенискафе“ в Априлци – 4-6 август


През уикенда в Априлци ще се организира четвъртият за 2023 година шампионат, проведен от форума на „ Тенискафе “. И като всеки един сериозен шампионат, то и този към този момент има изтеглен чоп и стратегия.

Надпреварата ще се организира на кортовете на тенис комплекс „ Синьото “, а участниците този път са общо 25, от които 20 мъже и 5 дами. Те ще се включат в схемите на сингъл и двойки мъже, сингъл дами и смесени двойки.

В конкуренцията на сингъл мъже ще има 4 групи по петима участници. Класиралите се на първо и второ място в групите, не престават към 1/4 финалите.

Дамите ще са в една обща група и, след конфликтите между тях, първите две класирали се ще играят край. Същата е схемата и за смесените двойки.

В групите на сингъл и във всички мачове на двойки се играе без преимущество и с решаваща точка при 40:40, като посрещачът избира къде да се извърши сервисът. От 1/8 финалите нататък на сингъл се играе с преимущество.

Ето го и жребият:


Програма – сингъл мъже:

Регистрацията на участниците стартира от петък след 13 ч. на кортовете на тенис комплекс „ Синьото “ и ще продължи и в събота за тези, които ще дойдат тогава.


След конкуренцията в Априлци, ще пристигна време и за последния за 2023 шампионат от тура на „ Тенискафе “ – именития „ Сарафово Оупън “, който ще се организира на кортовете на тенис клуб „ Ника “ на 2 и 3 септември.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР