През уикенда премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател

...
През уикенда премиерът Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател
Коментари Харесай

Борисов с остър коментар за купонджиите в Пловдив

През уикенда министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г още веднъж обикаля страната. Той е дружно с министърът на образованието Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009 и посети учебни заведения в Разлог.

От управлението на една от гимназиите в града увериха премиера, че постройката е санирана. Те показаха и интернат, в който децата, които нямат допустимо да пътуват, могат да отседнат. Борисов от своя страна акцентира, че се влага в обучение, а бизнесът влага в образованието на възпитаници в специфични паралелки.

„ Има тарикати, които си мислят, че лъжат страната. А те лъжат себе си, тъй като ще се разболеят. Мерките в страната обаче дават резултат”, по този начин министър председателят разяснява казусът с празненство в ресторант в Пловдив по време на живото лъчение от профила му във Facebook.

Борисов акцентира, че ограниченията в страната са по-либерални по отношение на тези в Европа. За образец той даде Белгия и Франция, където е въведен вечерен час, както и Гърция, където ограниченията бяха затегнати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР