През уикенда ни очаква хубаво време. В следобедните часове над

...
През уикенда ни очаква хубаво време. В следобедните часове над
Коментари Харесай

Повече облаци и превалявания следващата седмица

През уикенда ни чака хубаво време. В следобедните часове над планинските региони е допустимо да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и там може на изолирани места да превали и прегърми.

Следващата седмица пролетта ще подсети и една от присъщите си черти, с лабилно време, с повече облаци, с повече валежи в следобедните часове и преди среднощ, а оптималните дневни температури едва ще се намалят. Това сочи средносрочната прогноза за времето, основана на компютърни модели и показана в Дарик кафе.

Още в следобедните часове от понеделник и през нощта против вторник над западните и централни региони ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще превали и прегърми.

В дните до петък времето ще е несигурно, с развиване на купесто-дъждовна облачност основно следобяд и преди среднощ, на повече места това ще се случва в планинските региони и там ще има превалявания, съпроводени от гръмотевици.

Дневните температури през този интервал ще са по-ниски, най-вече от 20 до 25 градуса.

В петък и събота идната седмица времето ще се стабилизира, само че пък в края на идната седмица по Черноморието и Добруджа температурите ще се намалят още и там може да има валежи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР