През уикенда над Рим се изви дим вследствие на пожар

...
През уикенда над Рим се изви дим вследствие на пожар
Коментари Харесай

Четвърти голям пожар горя в Рим в рамките на месец, подозират умишлен палеж

През уикенда над Рим се изви пушек в резултат на пожар в източната част на града , като това беше четвъртият огромен пожар в границите на четири седмици и управляващите подозират тенденциозен палеж, съобщи ДПА.

Най-новият пожар се разгоря в събота сутринта и пламъците се разпространиха до няколко автоморги и част от парк . Голяма колона пушек беше забележима от целия град. Противопожарната работа заяви в събота, че пожарът е овладян. В потушаването му участваха към 100 огнеборци и 50 пожарни коли . Четири здания бяха евакуирани като защитна мярка и от това бяха наранени 130 фамилии. Хората в региона бяха инструктирани да държат вратите и прозорците си затворени и да носят маски навън.

" Вече стана ясно, че Рим е нападнат от пироманиаци ", съобщи помощник на кмета на Рим Роберто Гуалтиери. Много хора считат, че градската администрация и новият кмет са цел на умишлените палежи . " Разследването ще разкрие дали това са самостоятелни актове или дейностите на проведени нарушители ", сподели сътрудникът на кмета.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР