През уикенда Мария Илиева обра овациите за страхотната си форма.

...
През уикенда Мария Илиева обра овациите за страхотната си форма.
Коментари Харесай

Как се стопи Мария Илиева?

През уикенда Мария Илиева обра овациите за страхотната си форма. Поп певицата сподели ново и мощно вталено тяло. Феновете на смуглата изпълнителка я засипаха с похвали за слабата й фигура, написа „ Уикенд ”. От последните й фрагменти в обществените мрежи се вижда, че тя тежи съвсем колкото Натали Трифонова.

Част от колежките на младата майка се запитаха дали и тя не се е вталила с по този начин модерните сега препарати за надзор на диабета, които се инжектират в корема. Терапията се организира под здравно наблюдаване в границите на три месеца и се боде по една инжекция на седмица. Четири дози костват 200 лв., тъй че действително отслабването е по джоба на заможната певица. Мария е свалила към 20 кила от осанката си или най-малко по този начин наподобява на фотоси. Предполага се, че най-вероятно гласовитата изпълнителка е употребила лекарството „ Оземпик ” (познато и като семаглутид) за лекуване на диабет, с цел да реализира такава визия.



Въпросният медикамент се изписва с протокол, показан пред Здравната каса, на лица с диабет вид 2 – по една инжекция на седмица. Представлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката. Протоколът, с който се позволява лекарството да е гратис, се издава въз основата на документи, издадена от ендокринолога, който е сложил диагнозата на пациента. Със същото лекарство се стопиха певиците Галена, Деси Слава, Андреа, Мила Михова и Симона Загорова. Явно препаратът е най-модерен измежду изпълнителките, които са подготвени да платят с цената на здравето си, само че да се вталят, тъй като е известно, че инжекциите са извънредно нездравословни.

Някои от почитателите на дуетната половинка на Графа подозират, че е допустимо тя да отслабва с фотошоп и действително да не е толкоз стройна. „ Вече всички се обработват до степен на неразпознаваемост. Възможно е да не наподобява по този начин онлайн, само че ще разберем през есента, когато ще стартира „ Гласът на България “ и ще се види действителното й тяло, макар че към този момент и в малките екрани употребяват филтри, които разкрасяват и вталяват “, разясняват чудещи се на новата секси фигура на Мария Илиева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР