През уикенда идва захлаждане и дъждДнес ще бъде предимно слънчево.

...
През уикенда идва захлаждане и дъждДнес ще бъде предимно слънчево.
Коментари Харесай

Изпращаме септември със слънчево и топло време

През уикенда идва захлаждане и дъжд

Днес ще бъде най-вече слънчево. След обяд над Западна България ще се появи раздрана висока облачност. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от югозапад. Топло за края на септември, с максимални температури между 25° и 30°, в София - към 25°, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), предава БТА.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево с до сдържан югозападен вятър. Максимални температури: сред 26° и 30°. Температурата на морската вода е сред 15° и 20°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - към 19°, на 2000 метра - към 12°.

В събота ще продължи да духа вятър от юг-югозапад и ще остане много топло за началото на октомври с минимални температури между 12° и 17° и оптимални сред 26° и 31°. Ще има раздрана междинна и висока облачност, а след обяд ще се развива купесто-дъждовна и тук-там в Западна и Централна България ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Възможни са местни интензивни и обилни по количество валежи.

През нощта против неделя ще превали и тук-там в източните региони. В неделя с насочване напразно от северозапад ще стартира намаляване на температурите, което ще продължи и през идващите дни. Облачността ще е променлива, на обособени места ще превали и прегърми.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР