През уикенда братя Пулеви ще се качат на ринга за

...
През уикенда братя Пулеви ще се качат на ринга за
Коментари Харесай

Братя Пулеви: За битките на ринга и извън него

През уикенда братя Пулеви ще се качат на кръга за идващите си мачове. Тервел се изправя против германеца Каи Курзава на галавечер в Кьолн в петък, а дуелът на Кубрат против американеца Райдъл Букър във Фресно, Калифорния ще започва в 5 часа сутринта в неделя, 10 ноември, и ще се излъчва в ефира на Diema Sport.

Кубрат Пулев организира подготовката си в Лас Вегас, а в изявление за NOVA той разкри каква е разликата сред трениворките в Европа и оттатък Океана. "Различен е стилът на боксиране, както и треньорите и методиката. В Европа също има огромни експерти ", сподели Пулев.

Най-добрият български профи боксьор изрично отхвърля спекулациите, че някой може да му отнеме правото да се боксира за международната купа на Международната боксова федерация.

"Има правила на IBF, които подсигуряват, че аз съм формалният кандидат и тези правила се съблюдават. Концентрирал съм се върху този мач за да победя и след това ще виждам спечелилия сред Руис и Джошуа ", съобщи Кубрат.

Кобрата няма да има поддръжката на своя брат на мача си с американеца Райдъл Букър, тъй като Тервел се завръща на кръга в петък на галавечер в Кьолн. "За страдание, той няма да участва на моя мач, както и аз на неговия. Така се подредиха нещата ", сподели Пулев.

По-малкият брат на Кубрат - Тервел, ще се бие против германеца Каи Курзава. Това ще бъде първият му мач от месец март, когато счупи палец на лявата си ръка по време на дуел с Мич Уилямс. "Отдавна съм я не запомнил въпросната травма. От 2-3 месеца упражнявам на цялостни обороти ", сподели Тервел Пулев.

42-годишният Курзава има 38 победи и 8 загуби, а Пулев е в серия от 13 в професионалния бокс. "Започнах да се чувствам все по-добре, тъй като има разлика сред олимпийския и професионалния бокс. Благодаря на българските почитатели за поддръжката! Кубрат е стимулиран за идния конфликт. Мачът му е значим, макар че съперникът не е прочут на българската аудитория ", сподели още Тервел.

Целия диалог с двамата боксьори гледайте във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР