През уикенда Благой Герогиев гостува в предаването “Търси се…, в

...
През уикенда Благой Герогиев гостува в предаването “Търси се…, в
Коментари Харесай

Ново 20: Поли предложила брак на Джизъса, призна и дали мислят за дете!

През уикенда Благой Герогиев гостува в предаването “Търси се… ”, в което бе поканена и Поли - неговата най-нова брачна половинка.

Поли разкри по какъв начин са се срещнали с Благо, споделяйки че двамата са се срещнали във фитнеса и тя незабавно го харесала. “Не мислех да се наемам с толкоз сериозна връзка. Но нещата просто се случиха. ” - разкри тя.
                             

“Нашата връзка стартира много друго. Запознахме се във фитнеса и съвсем незабавно заминахме за чужбина, тъй като тук доста се говореше. Прекарахме съвсем два месеца в Индонезия и първите ни моменти бяха там. В началото беше доста добре, само че имаше и много сериозни моменти, тогава започнаха да се пишат публикациите, аз не бях подгогвена за такива неща. ” - сподели Поли.

Брюнетката направи и шокиращото самопризнание, че в действителност тя е предложила брак на Джизъса. “Бяхме на отмора, обядвахме и си говорехме. Аз гледах дати, с цел да запишем за цивилен автограф. Аз го попитах дали желае да отидем. Той се засмя и сподели “Да, хайде ”. Просто по този начин избрахме първата свободна дата. ” - бяха точните думи на 26-годишното момиче.

“Заживяхме дружно още на първата седмица. Имаме много разминавания в характерите, само че мисля, че всичко се подрежда. ” - добави тя.
                             

Поли показа, че не е познавала медийния облик на бъдещия си брачен партньор, което било много ненадейно за самия него. “Не бях следила неговия живот досега, в който се запознахме, което за него беше много необичайно. Нямах терзания, тъй като аз считам, че всеки човек към всеки се държи по друг метод. ” - разкри младоженката, разяснявайки множеството връзки на Джизъса.

Поли добави, че за Благо е мъчно да бъде татко от разстояние, макар че тя към този момент познава децата му и те прекарват много време дружно с тях. Дори това лято били 20 дни на море с най-големите наследници на някогашния футболист.
                             

26-годишната брюнетка показа, че двамата към този момент даже са обсъждали опцията да имат общо дете, само че към този момент са решили да изчакат. “Говорили сме, да. Решихме да си дадем период. Да мине малко време от сватбата, да се опознаем повече. ” - сподели тя.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР