През цялото време се внушаваше, че БСП е приключила като

...
През цялото време се внушаваше, че БСП е приключила като
Коментари Харесай

Нинова: Планът за убийството на БСП се провали

" През цялото време се внушаваше, че Българска социалистическа партия е завършила като партия. Е, проектът за убийството на Българска социалистическа партия този път се провали. Не за пръв път се случва да ни се основава партия двойник в последните две години. Този път тази гъба двойни бе " Левицата! ", планувано, проведено, подплатено с доста финанси - стотици хиляди левове, към този момент публично оповестени, за акцията им. С поддръжката на служебния кабинет ", съобщи през днешния ден на брифинг водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след съвещание на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия.

Нинова благодари на всички, които са подкрепили партията, и уточни, че Българска социалистическа партия са запазили предходния си резултат в обстановка, в " която е имало една манипулативна акция " против Българска социалистическа партия.

БСП ще направи вътрешно допитване по какъв начин да се държи парламентарната група на партията при идващите договаряния за държавно управление, добави Нинова.

Тези 9% не ни удовлетворяват. Да не мислите, че плуваме в розови облаци. Ще работим оттук насетне за повишение на резултата, разяснява още водачът на Българска социалистическа партия.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР