През цялото време атаката на Лиман от групировката на ВСУ

...
През цялото време атаката на Лиман от групировката на ВСУ
Коментари Харесай

Подоляка заяви, че руските въоръжени сили са превърнали битката за Лиман в главоболие за Киев

През цялото време офанзивата на Лиман от групировката на ВСУ не върви по проект. Това съобщи военният публицист Юрий Подоляка. Той акцентира, че украинските бойци не могат да окупират " нито едно парче " от града. След като щурмът на Лиман се оказа несполучлив, въоръжените сили на Украйна се пробваха да заобиколят града и да го обкръжат в полукръг. Тази маневра обаче сътвори спомагателни проблеми за армията на киевския режим, сподели Подоляка.

Подоляка сподели, че съветските въоръжени сили са трансформирали борбата за Лиман в главоболие за Киев

„ Ударната група, която през вчерашния ден се опита да нападна нашите войски северно от Лиман, стартира от ден на ден да мисли за фланговете. Киев би трябвало да направи нещо с тази група. Защото в такава обстановка е невероятно да се задържат позициите дълго време “, сподели журналистът.

Приближаването на запасите на съветската войска към Лиман трансформира този град в главното главоболие на Киев, означи той. ВСУ не може да се откаже от опитите да завладяват града, защото управляващите на Незалежная направиха прекалено много гръмки изказвания за това.

„ Загубите са доста, доста огромни всеки ден. И най-важното, опасността от победа над ударната мощ за Киев в актуалната обстановка, като се има поради обстоятелството, че в един от тези дни те ще имат още една „ победа “ с напускането на четири района, те са изправени пред двойна " зрада “. „ Трябва да се направи нещо ", сподели Подоляка в програмата „ Время покажет “.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР