През цялата кампания много ясно сме казали, че не можем

...
През цялата кампания много ясно сме казали, че не можем
Коментари Харесай

Христо Иванов: Позицията ни е непроменена, няма да подкрепим мандат на БСП

През цялата акция доста ясно сме споделили, че не можем да подкрепим ръководство с. Тази наша позиция остава непроменена.
Това съобщи ръководителят на ПГ на „ Демократична България “ във връзка на решението на президента да връчи третия изследователски мандат за левицата, съобщи БГНЕС.
 Отново искри в Народното събрание - за Росенец, полицейското принуждение и клякането Отново искри в Народното събрание - за " Росенец ", полицейското принуждение и " клякането "
Парламентарната естрада още веднъж се трансформира в сцена на словесни конфликти сред партиите в него. Първа думата взе водачът на Българска социалистическа партия Корнелия...
„ Не виждам Българска социалистическа партия да имат ясна стратегия, която да позволи проблемите, които слагат българските жители. От тази позиция става неизбежно отиването на избори. Предсказах го и в нощта на изборите, когато споделих, че този парламент може да „ издими като влажен фас “. Виждаме, че в зала се прави повече предизборна акция, в сравнение с законодателство “, счита Христо Иванов.
Той разяснява и признатите на Правна комисия законови промени, закриващи профилираните съд и прокуратура, което провокира недоволството на прокурори, към което се причисли и ръководителя на държавното обвиняване Иван Гешев.
„ Всеки има право да стачкува. Първо – този митинг е следващият, проведен административно от прокуратурата. Време е българските прокурори, в случай че желаят обществото да им има доверие да упражняват голямата си власт, да покажат същинска самостоятелност, в това число от йерархията, която ги провежда. Аргументът, че разискването на законодателство в Народното събрание е интервенция в правосъдната власт, демонстрира надълбоко недоумение на ролята на Народното събрание в една демократична страна “, счита Христо Иванов, който дефинира магистратския митинг като „ административно мероприятие “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР