През целия месец май всички потребители на приложението Lidl Plus

...
През целия месец май всички потребители на приложението Lidl Plus
Коментари Харесай

През май чрез Lidl Plus излизаш на плюс за летните месеци

През целия месец май всички консуматори на приложението Lidl Plus могат да се възползват от нови вълнуващи оферти. В секция " Партньори " клиентите на Lidl ще открият лятната оферта на просветителни учебни заведения " Интелект ", настоящите понижения в аптеки SoPharmacy, застраховки от SDI със специфични понижения, както и оферти на градските скутери Hobo за столичани.

Ползвателите на приложението Lidl Plus получават специфичната отстъпка от 20% за програмата Magic Summer на просветителни учебни заведения " Интелект ". Тя дава опция на децата да прекарат в действителност магическо лято, до момента в който учат британски и надграждат уменията си по езика. Програмата е подобаваща за деца от 8 до 13 години и е създадена в двуседмични модули, с цел да е комфортна както за учениците, по този начин и за техните родители. Първата част е отдадена на " основаването на истории ", а втората е обвързвана с писане, като креативната активност се организира напълно на британски.

Намаленията във веригата аптеки SoPharmacy не престават и през май. Избрани марки хранителни добавки, слънцезащитни артикули и козметика ще бъдат налични за всички консуматори на Lidl Plus с отстъпки от 15% до 25%. Сред останалите атрактивни понижения в приложението клиентите могат да открият още предлагането на SDI с няколко типа застраховки, в това число и туристическа, която важи за цяла България, а офертата ще продължи и през юни.

В допълнение клиентите на веригата могат да открият редица бонуси и отстъпки и от други сътрудници на Lidl Plus, като бензиностанции ОМВ, Софийската опера и балет, а с Pixiphotobooks и 20% понижение за фото книга спомените от пролетните завършения ще останат запечатани.
Lidl има и още една свежа изненада за всички консуматори на приложението. След извършване на покупки в магазина всеки, сканирал своето Lidl Plus приложение на касата, може да се включи в играта " Пролетна
рулетка " и да разбере дали печели премия.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР