През целия март Yettel ще предлага актуалния върхов смартфон на

...
През целия март Yettel ще предлага актуалния върхов смартфон на
Коментари Харесай

Yettel предлага фотографския флагман HUAWEI Mate 50 Pro в комплект с безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE през март | Офертата включва версиите на смартфона в черен и сив цвят с 256GB памет, както и премиум варианта с гръб от оранжева веган кожа и 512GB п

През целия март Yettel ще предлага настоящия върхов смарт телефон на HUAWEI Mate 50 Pro в комплект с безжични слушалки от марката. Специалната оферта включва черния и сивия вид на смарт телефона с 256GB памет, както и премиум версията на модела с тил от оранжева веган кожа, свръхиздръжливо Kunlun стъкло на екрана и 512GB място за предпазване. До края на месеца двете разновидности идват с чудесните HUAWEI FreeBuds SE в премиум тандем, който може да бъде открит в цялата комерсиална мрежа и в онлайн магазина на телекома.

HUAWEI Mate 50 Pro е с основни нововъведения във връзка с камерата и издръжливостта на употребяваните материали. Смартфонът бележи нов пробив в технологията на мобилната снимка с първата по рода си 50MP Ultra Aperture XMAGE камера с 10-степенна регулируема f/1.4 умна бленда. Тя разрешава точно контролиране на дълбочината на полето и степента на замъгляване в професионален режим, а в автоматизиран се настройва чудесно съгласно снимания кадър. 64-мегапикселова перископна телефото камера поддържа диапазон на нарастване до 200 пъти, а широкоъгълната макро камера се оправя и с най-миниатюрните елементи.

Премиум версията с тил от оранжева веган кожа идва още с първото за компанията свръхиздръжливо Kunlun стъкло на екрана. То е точно създадено въз основата на йонно-обогатено имплантиране и напредък на милиарди нанокристали. Така устойчивостта на строшаване на 6,74 " извития OLED екран със 120 Hz освежаване е нараснала до 10 пъти. Смартфонът има и усъвършенствана отбрана на корпуса и покрива документа IP68, а оранжевата версия устоя до 30 минути във вода на дълбочина 6 метра. HUAWEI Mate 50 Pro идва с новата операционна система EMUI 13 и високопроизводителния чипсет Snapdragon 8+ Gen 1. Поддържа 66W бързо зареждане на мощната си 4700 mAh батерия.

До края на месеца с двете вариации на флагмана потребителите получават безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds SE. Дизайнът им е направен по този начин, че да пасне на контурите на ухото и да понижи натиска върху ушния канал, осигурявайки дишащо и леко нагласяване. Благодарение на своите драйвери от по 10 мм, FreeBuds SE оферират кристално чист и извънредно ниско тегло от по 5,1 гр. за една слушалка. Батерията дава опция за непрекъснато възпроизвеждане на музика за 6 часа, които с вградения заряд в кейса могат да доближат до 24 часа. FreeBuds SE имат резистентност на пръски, вода и прахуляк и се свързват извънредно елементарно към моделите на HUAWEI единствено с приближаване до смарт телефона.

До края на март комплектът с HUAWEI Mate 50 Pro 256GB в черен или сив цвят и безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE може да бъде взет за 1439,99 лева в брой или на погашение за 24 месеца по 40,29 лева за първите 6 вноски и по 80,59 лева на месец за останалия интервал с проект Total Unlimited 39.99 и контракт за 2 години. Цената на HUAWEI Mate 50 Pro с тил от оранжева веган кожа и 512GB памет в комплект с безжичните слушалки е 1619,99 лева в брой или на погашение за 24 месеца по 45,29 за първите 6 вноски и по 90,59 лева на месец за останалия интервал с проект Total Unlimited 39.99 и контракт за 2 години.

Цялата оферта и нейните условия можете да видите.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР