През целия февруари четиристотин потребители на мобилното приложение Lidl Plus

...
През целия февруари четиристотин потребители на мобилното приложение Lidl Plus
Коментари Харесай

400 ваучера по 250 лв. за пазаруване могат да спечелят феновете на инструментите Parkside от Lidl

През целия февруари четиристотин консуматори на мобилното приложение Lidl Plus могат да завоюват ваучери за извършване на покупки на стойност от по 250 лв., при покупка на артикули с марката Parkside.

Участието в томболата следва следната лесна механика: при закупуване на артикули с марка Parkside на стойност най-малко 10 лева в един касов бон, в интервала от 1 до 28 февруари, и маркиране на своята Lidl Plus карта, всеки клиент на Lidl получава по 1 точка. При събиране на 4 точки и след заявяване на единодушие непосредствено през приложението с натискане на бутон „ Потвърди присъединяване “, се включва в томболата.

Печелившите ще бъдат определени в четири тегления, надлежно на 6, 13, 20 февруари и на 1 март. Потвърдено присъединяване, което не е донесло шанс при тегленето в дадена седмица, автоматизирано взе участие и през идващите седмици, в които играта се организира. Така всеки може да има повече от едно задействано присъединяване, а с това – още по-голям късмет да завоюва повече от една премия. Пълните условия за играта може да намерите.

През февруари феновете на Parkside и домашните занимание майстори ще могат да избират от над 70 лесни и комфортни за потребление инструмента Parkside, измежду които оберфреза за работа по дървени материали, прахосмукачка за изсъхнало и мокро разчистване, 3в1 шлайф за всевъзможни поправки действия, класическа тресчотка с 36 елементи, потребна на всяко домакинство, както и миксер за бои и разтвори и доста други.

Освен атрактивната игра с артикули Parkside през февруари, мобилното приложение Lidl Plus носи още доста преимущества за усъвършенстване на бюджета за извършване на покупки с най-малко 10 лв. всяка седмица в обектите на веригата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР