През целия ден ще бъдете общителни и ще сте в

...
През целия ден ще бъдете общителни и ще сте в
Коментари Харесай

През целия ден ще бъдете общителни и ще сте в непрекъснато движение

През целия ден ще бъдете общителни и ще сте в непрестанно придвижване. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Каквото и да прави Вашия обичан човек през днешния ден, все ще Ви се коства, че дейностите му са неправилни и е могъл да постъпи по различен метод. Само че това би трябвало да му казвате в напълно мека форма, тактично и незаядливо. В противоположен случай силите на противопоставяне доста ще надвишават силата на деяние.
Телец
Доста комплицирано ще бъде за Вашия обичан човек през днешния ден да разбере, какво желаете да му кажете с тези или тези Ваши дейности. Той няма да може да разбере Вашите претекстове и стремежи и по тази причина ще се държи разсеяно и несъответстващо. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.
Близнаци
Помислете за пари. Ако тази мисъл Ви е неприятна, изпийте едно кафе и отново си помислете. Тя не е допустимо да стане по- приятна, само че в случай че мислите дълго и усърдно, по някое време денем обезателно ще Ви посети отлична концепция, директно обвързвана с тази тематика. Днес светът ще бъде тъкмо подобен, какъвто Ви се е желало да го видите, в рамките на вероятното, несъмнено. Възползвайте се от това напълно, тъй като, нали знаете, няма да е за дълго.
Рак
Денят е обвързван с разглеждане на цели в дълготраен проект. Ще започнете да се замисляте, дали сте създали верния избор и дали сте организирали вярно живота си. Темата за разсъждение не е неприятна, само че бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се коства неверно, единствено влошавате обстановката и се поставяте в още по-сложно състояние. Не бързайте да действате. Днешното Ви въодушевление е подбудено не от действителни условия, а под въздействие на отрицателни трендове. Не си заслужава да разрушавате основаните връзки поради моментно неспокойствие.
Лъв
Много по-малко сте импулсивни от нормално. Ако би трябвало да сме точни, в положение сте да изградите същинска тактика, без значение дали ще е в региона ма работата, дома или любовта. Може да се сторите на останалите малко затворени, въпреки че на процедура сте единствено потопени в обработка на информацията и не сте склонни да действате. Фактът, че не обръщате внимание на нищо, ще наподобява много чудноват. Покажете, че всяко нещо е с тремето си…
Дева
Днес на Вашия обичан човек ще се наложи, да взема решение някакъв доста значим и доста комплициран проблем. В решаването му ще е належащо и Вашето учатстие – както морално, по този начин и физически. А какъв брой ще бъде мъчно, изобщо не може да си визиите..
Везни
През целия ден ще бъдете общителни и ще сте в непрестанно придвижване. В същото време ще предпочитате да следвате личните си усети, и да не се отклонявате от направените по-рано проекти. В резултат на това някои от приятелите и познатите просто няма да съумеят да се срещнат с Вас, защото ще сте ангажирани с решаването на личните си проблеми и задания. Деловите пътувания може да съчетаете с разширение на кръгозора. Реализацията на значими задчи не се предлага да оставите за късно вечерта: през тази част на денонощието вниманието Ви към този момент няма да е по този начин съсредоточено и ще бъдете по-малко проведени и експедитивни.
Скорпион
Мислели сте, че сте купили всичко, което Ви е нужно, само че внезапно сте се стили, че има и още нещо, което сте не запомнили. След като сте си изяснили защо става дума, подготвени ли сте, да тръгнете да търсите мечтаното? Само не се престаравайте! Помнете че не постоянно по-голямото и по-скъпото е по-хубаво. Купете нещо по-обикновено – дори една роза може да направи човек благополучен за през целия ден а дори за седмица и година.
Стрелец
Свийте кръга на другарство до стеснен фамилен и никого не пускайте в него. Днес няма да се чувствате доста добре в оживен кръг на другарство, а да понесете и самата мисъл за това, че не сте водач, за Вас е невероятно. По-добре прекарайте деня като пандизчия – в изолираност. Едновременно с това ще съумеете и на семйството си да отделите малко време, а не е ненужно.
Козирог
По сходство на всеки публично коронован шеф, през днешния ден ще се чувствате спокойни и уверени. Няма да взимате на съществено напразното бръщолевене, а и няма защо да се безпокоите, защото всички в близост ще са напряко очаровани от Вашата обаятелна персона. Доброто Ви въодушевление ще се предава на близките. Денят ще бъде спокоен и по тази причина се отпуснете, а в случай че въпреки всичко има прочувствени прояви, това ще се гърмежи от смях, а не от яд. Днес всички ще са удовлетворени от мястото, на което се намират и от това, с което се занимават.
Водолей
През този ден повече от всекидневно ще се нуждаете от поддръжка и безусловно ще я получите от хора, които в никакъв случай преди не са показали своето положително отношение към Вас. Възможни са дарове и приятни сърпрайзи. Човек, с който сте имали общ бизнес много от дълго време, ще Ви направи доста забавно предложение за съдействие. Много добре се подреждат и сантименталните Ви връзки и да постигете взаимно схващане с обичания човек напълно не е мъчно. Всички увлечения през този ден ще се окажат много по-сериозни, в сравнение с сте могли да си визиите.
Риби
Денят е обвързван със съществени фамилни проблеми, разрешаването на които ще отнеме много време. Грижите и суетата дразнат, само че пък резултатите се оказват изцяло почтени. Помнете, че тъкмо във Вашата глава през днешния ден ще се появят най-хубавите хрумвания, и че точно Вие сте в положение да дадете на индивида, изпаднал в сложна обстановка, фактически потребен съвет. Вероятността за нови запознанства е огромна, само че надали през този започващите връзки ще прераснат в нещо съществено. Вие ще се стремите единствено към прелестно другарство, без да желаете да се потопите в изобилието от усеща. Флиртувайте, само че не давайте каквито и да било обещания.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР