През трите почивни дни жителите на Врачанска област ще могат

...
През трите почивни дни жителите на Врачанска област ще могат
Коментари Харесай

Продължава ваксинирането срещу COVID-19 във Врачанско и през почивните дни

През трите почивни дни жителите на Врачанска област ще могат да се имунизират, оповестиха от районната здравна ревизия. Днес, 4 септември на мобилни пунктове от 8 до 12 часа ще се слагат ваксини на общинския пазар в Криводол и на тържището в Бутан, община Козлодуй. Имунизационният кабинет в РЗИ - Враца е отворен от 9 до 13 часа. Освен него ще работят още кабинети в - Нов медицински център във Враца от 9 до 13 часа. Белодробната болница във Враца от 8 до 12 часа. МБАЛ - Бяла Слатина от 13 до 17 часа.
Неделя, 5 септември кабинетът в РЗИ - Враца на ул. "Черни Дрин " 2 е отворен от 9 до 13 часа, а от 13 до 17 часа ще има екипи в ЦСМП-Враца и МБАЛ в Бяла Слатина. В неделния ден ще има изнесен мобилен кабинет на пазара в Крушовица, община Мизия, който ще работи от 8 до 12 часа.
Понеделник, 6 септември имунизационният кабинет в РЗИ - Враца е отворен от 9 до 13 часа. Освен него ще работят още пунктове в Нов медицински център във Враца от 8 до 14 часа и МБАЛ - Бяла Слатина от 12 до 18 часа. *Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР