През този месец се сблъскваме с хаос, а нещата допълнителна

...
През този месец се сблъскваме с хаос, а нещата допълнителна
Коментари Харесай

Жътварската луна ще обърка най-много тези три зодии

През този месец се сблъскваме с безпорядък, а нещата спомагателна дезориентация съгласно астролозите ще провокира пълнолунието в Риби на 10 септември .

Жътварската луна (така се назовава пълнолунието, което е най-близко до есенното равноденствие) е превъзходен миг да заровим томахавките, да се освободим от отрицателното и да очаквате с неспокойствие и вяра нова страница от живота си.

На 10 септември Луната осветява най-смелите ни фантазии, само че даже в тях да се таят най-чисти планове, те могат да ни костват някои заблуди , описват от. А няколкото зодиакални знака, които ще бъдат най-повлияни от събитието, са подтиквани от Жътварската луна да осъзнаят границата сред обстоятелства и измислици.

Но дано това не ви тормози толкоз – като цяло пълнолунието е добър миг да се поспрете, заредите батериите и помечтаете . „ В дните преди пълнолуние несъмнено има някои разочароващи аспекти в Космоса, само че това през септември ще смекчи и успокои всяко напрежение или компликация “, споделя астрологът Райън Марквард пред.

Чувствителната сила на зодия Риби е единствено част от тази прогноза. Ретроградният Меркурий , който нормално се намесва в всекидневието ни и да сее безпорядък, идва тъкмо преди септемврийското пълнолуние. Енергията му ни приканва да забавим темпото , да обмислим и да оценим връзките си, вместо да подхващаме дейности.
 Зодиите, които ще усетят най-леко ретроградния Меркурий  Зодиите, които ще усетят най-леко ретроградния Меркурий  Зодиите, които ще усетят най-леко ретроградния Меркурий  Зодиите, които ще усетят най-леко ретроградния Меркурий
Затова в случай че попадате измежду най-силно засегнатите от Жътварската луна зодии, направете пауза. „ Всяка работа, която вършите към това пълнолуние, би трябвало да усещате занимателна и без напрежение. В противоположен случай евентуално няма да харесате резултата, в случай че полагате прекалено много съзнателни старания “, споделя Марквард.

Макар Жътварската луна нормално да е благосклонно събитие, за някои може да се сметне като преразглеждане на кармата, с цел да могат да продължат напред. Разберете в галерията дали сте един от зодиакалните знаци, които са най-повлияни :
 Трите зодии, които ще бъдат най-повлияни от Жътварската луна на 10 септември  Трите зодии, които ще бъдат най-повлияни от Жътварската луна на 10 септември  Трите зодии, които ще бъдат най-повлияни от Жътварската луна на 10 септември  Трите зодии, които ще бъдат най-повлияни от Жътварската луна на 10 септември
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР