През този месец се развивате в компанията на Венера и

...
През този месец се развивате в компанията на Венера и
Коментари Харесай

Овни, август е времето да бъдете практични и продуктивни

През този месец се развивате в компанията на Венера и Слънцето в Лъв, Овни. Този път, обаче, красивата Венера е ретроградна и процесът е малко скучен, желанията ви към този момент няма да се материализират толкоз бързо. Ще се сблъскате с упования, които нетърпението ви мъчно ще издържи. Ако сте съгласни, можете да се възползвате от тези неудобства. Ретроградната Венера ви предизвиква да осъзнаете какво в действителност желаете. Също по този начин, в случай че имате възприятието, че сте пропуснали нещо или някого, с помощта на тази ретроградна Венера ще можете да наваксате! Ако успокоите именитата си пристрастеност, преместването на Марс във Везни, което е планувано за 28-и, ще бъде по-лесно.

Въпреки че този интервал е удобен за отмора и отдих, звездите изискват да следите деликатно интензивността си. В най-неблагоприятните дни може да нее уместно за радостна и изпълнена със занимания в последния миг стратегия! Тъй като дразнителите в никакъв случай не идват сами, финансовите непредвидени разноски могат да ви принудят да измененията проектите си, като отложите планове. Въпреки че тази стратегия не е доста приятна, тя ще ви помогне да разрешите бодлив проблем. Финансите ви могат да провокират някои терзания. Но бъдете сигурни, че те ще се уталожат, когато разберете от кое място идват.

Съвет на месеца: Ако другите създадат крачка обратно, това е, тъй като имат потребност да помислят. Направете същото. Това ще бъде по-продуктивно, в сравнение с да се бунтувате против небето и звездите.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР