През този месец напредъкът ви е възпрепятстван от дисонансите, които

...
През този месец напредъкът ви е възпрепятстван от дисонансите, които
Коментари Харесай

Водолеи, през юни бъдете по-практични

През този месец напредъкът ви е възпрепятстван от дисонансите, които идват от Телец и Лъв. Първоначално може да си помислите, че това проклинание се проточва по неразбираеми аргументи. Бъдете сигурни, че това не е по този начин. Ако се сблъскате с спънки, това е знак, че не вършиме верните избори или че те се основават на неправилни аргументи. Вместо да търсите препоръки, с които да убедите сътрудниците си в преимуществата на концепциите си, вземете си отмора. Помислете за най-хубавия метод да употребявате гениите и уменията си. Също по този начин се погрижете концепциите ви да бъдат разбираеми за другите. От предишния месец насам силите са алергични към промени. От друга страна, те правят оценка това, което ги цени, и това, което ги успокоява.

По природа великите хрумвания ви водят. За страдание те влизат в спор с хора, които държат на своите убеждения. Водолеи, вие вършиме подиуми, задоволително, с цел да ви чуем. Но това няма да помогне на бизнеса ви, в противен случай. Вместо това понижете тона си и се пробвайте да разберете близките. Ако можете, организирайте предложенията си по този начин, че да бъдат на практика използвани. По този метод компликациите ще бъдат заличени. От финансова позиция, в случай че през този месец имате неочакван разход, не го приемайте като проклинание, а като опция да подложите финансите си на диета.

Съвет на месеца: Ако сте прекалили, ще се сблъскате с блокажи от всевъзможен тип. От друга страна, в случай че се споразумеете със себе си, всичко ще бъде наред.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР