През този месец Lidl добави още 8 продукта на марката

...
През този месец Lidl добави още 8 продукта на марката
Коментари Харесай

Лидл България добави 8 нови продукта към портфолиото си с бебешки артикули

През този месец Lidl добави още 8 продукта на марката Hipp към линията си с бебешки продукти. Продуктите могат да бъдат открити в магазините на веригата в цялата страна на понижени, атрактивни цени, в резултат на по-ниската Данък добавена стойност ставка, която влезе в действие от началото на юли тази година.
Био млечна каша с разнообразни усети, био плодови и зеленчукови пюрета за най-малките са единствено част от новите попълнения, които ще могат да бъдат закупени на атрактивни цени. Месни пюрета със сьомга, ориз и морков и био пюре с ориз и телешко са измежду новите оферти, които могат да станат част от менюто на малчуганите над 8 месеца.
С новите продуктови оферти на бебешки храни, продуктите на Lidl за най-малките доближава многообразие от 50 продукта. Голяма част от асортимента с артикули за бебета включва продукти от личната марка на веригата – Lupilu. Многообразие от 21 бебешки храни, 6 козметични продукта, измежду които бебешки сапун, бебешки шампоан, бебешко олио, бебешки измиващ гел, крем за лице и тяло и срещу подсичане са измежду продуктите Lupilu, които са част от непрекъснатия подбор на Lidl. В помощ на родителите, в грижата за най-малките, в Лидл България могат да бъдат открити и перилен препарат, детски омекотител и още 14 продукта за персонална хигиена на бебето, измежду които памучни тампони, клечки за уши, подложки за повиване, еднократни пелени и гащички.
Добавянето на нови понижени продукти и обогатяването на продуктовите оферти с бебешки храни е следващата стъпка, която Лидл България подхваща в интерес на своите консуматори. Веригата бе първата, която разгласи понижението на част от своите хранителни и нехранителни продукти, незабавно след оповестяването на информацията за понижената Данък добавена стойност ставка. Впоследствие Лидл България затвърди позицията си на поредна и виновна верига и добави още 12 нови понижени продукта на марката Hipp към портфолиото си. Действията на веригата в интерес на потребителите продължиха и през август – Лидл България зарадва клиентите си със специфични акции и тематични седмици, с които даде още повече благоприятни условия за избор на хранителни и нехранителни артикули за своите най-малки клиенти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР