През този месец, когато Венера продължава престоя си в Лъв,

...
През този месец, когато Венера продължава престоя си в Лъв,
Коментари Харесай

Овни, през юли сте единственият си приоритет

През този месец, когато Венера продължава престоя си в Лъв, вие сте решени да мислите за себе си и да си доставяте наслаждение. Имате желание да си прекарате добре. Ето за какво е изключено да се жертвате под лятното слънце. Искате да измененията мнението си и тъкмо това ще извършите. Преминаването на Меркурий в Лъв ви дава ярки благоприятни условия да се забавлявате. Тези сили съживяват другарствата ви. Много положителни времена и красиви срещи се обрисуват през този месец. В послание са обаче и други сили, които са малко по-малко празнични. Въпреки че сте решени да не мислите за проектите си, евентуално ще се наложи да уредите някои елементи.

Въпреки че имате и други по-вълнуващи планове, поредност от събития ви кара да следите от близко сегашния си бизнес. Овни, главата ви е другаде! Изведнъж пропускате някои детайлности, което може да ви коства скъпо! Така че, в случай че не желаете да се окажете в затруднено състояние, помислете задълбочено. По този метод плановете, които имате на пожар, ще се развият във ваша изгода. Във финансов проект този бранш ви връща към разсъдъка. Уви, това може да не ви устройва. От друга страна, в случай че сте реалисти, ще се възстановите доста бързо.

Съвет на месеца: Любовният ви живот е на фокус този месец! Време е да се наслаждавайте! Ако обаче желаете нещата да отидат по-далеч, отговорете благосклонно на упованията за деликатност.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР