През този месец бързите планети, които се движат в Телец,

...
През този месец бързите планети, които се движат в Телец,
Коментари Харесай

През април внимавайте с КОНФЛИКТИТЕ, Скорпиони

През този месец бързите планети, които се движат в Телец, предвещават някои компликации във взаимоотношенията. Вашето обграждане може да сътвори спорове поради дреболии. Що се отнася до вас, може да излезете подозрителни по неоправдани аргументи. Въпреки това, бъдете сигурни, че няма да се страхувате от нищо, тъй като се възползвате от мъдрите и състрадателни притоци на Сатурн и Марс. Тези сили ви защищават от това да се опрете на неверната страна на силата. Вместо това те ви предизвикват да видите нещата по друг метод. Те ви въодушевяват да деянията онази добрина, която възстановява усмивките, доверието и взаимното почитание.

Въпреки че е малко с напрежение, този бранш се развива сносно. И този месец бихте могли да упражнявате гениите си, защото умеете да го вършиме добре. Вашият опит се вижда. Уви, може да се сблъскате с консервативни мозъци, които държат на своите теории и изключително на своите способи. Скорпиони, влизайки в спор, няма да помогнете на бизнеса си. От друга страна, да казвате " да " на всичко и да вършиме това, което чувствате, ще бъде по-ефективно. От финансова позиция, макар че всекидневието е обезпечено, връщането на пари може да закъснее. Наблюдавайте го, с цел да не станат закъсненията несъразмерни.

Съвет на месеца: Въпреки привидността, споровете имат за цел да трансформират това, което е в застой. Този месец бъдете налични и разбиращи. Няма да съжалявате!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР