През този ден ще сте способни на най-истински подвиг. Вижте

...
През този ден ще сте способни на най-истински подвиг. Вижте
Коментари Харесай

През този ден ще сте способни на най-истински подвиг

През този ден ще сте способни на най-истински героизъм. Вижте какво вещаят звездите за вас.

Хороскоп 30.04.2023г.
Овен
При опция ограничете кръга от хора, с които ще поддържате връзка през днешния ден. Ако е допустимо, и общуването с любимииия човек снижете до най-малко само че по този начин, че да не изпадне в неразбиране или пък да си фантазира несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е трансформирало отношението Ви към него.

После ще се наложи да се борите с последствията на бурното му въображение.
Телец
Можете да изживеете живота си единствено по един метод – като постъпвате вярно. Спазвате разпоредбите, довършвате всичко, с което се заемете и почитате всяка изпречила се на пътя Ви личност тъкмо толкоз, колкото заслужава. По тази причина когато получите вести за нещо, на което толкоз доста сте разчитали, че дори сте се страхували да го споменете на глас, не би трябвало да се учудвате. Заслужили сте го и по тази причина се наслаждавайте.
Близнаци
За къде сте се разбързали? Събуйте си обувките и се настанете по- комфортно – през днешния ден на никое място няма да отидете. Каните се да превключите живота си на режим на изчакване. Радостно ли Ви е в този миг или не, статичната същина на този ден ще Ви даде няколко урока по самообладание и по това, по какъв начин да приемате нещата, когато не можете да ги измененията. Погледнете от светлата страна на нещата и се пробвайте да полуите наслаждение от един ден, свободен от стрес. Дайте отмора на мозъка и тялото си, с цел да може да ги натоварите по-късно.
Рак
През днешния ден вниманието Ви ще бъде концентрирано върху персоналния живот, защото към професионалните триумфи сте просто равнодушни. Старайте се най-малко да извършите поетите отговорности, другояче ще Ви бъде мъчно да избегнете споровете с шефовете и сътрудниците. Попълнения за бюджета са малко евентуални. Ще се наложи да си спомните за икономиите и да забравите скъпо струващите прищявки. Неочаквано добре ще се подреждат нещата в фамилията. Може да се договорите с представителите на по-възрастното потомство, а и да се окаже, че имате доста послушни деца. Авторитетът Ви в очите на околните ще бъде безспорен, а обичаният човек ще прави всичко допустимо, с цел да извърши желанията Ви. Старайте се да бъдете по-близко до природата или най-малко не се отхвърляйте от разходка на чист въздух.
Лъв
Когато през днешния ден решите да „ разпускате ”, идете някъде с хора, от които не можете да очаквате скрити намерения. Има възможност да разберете някои секрети за тези, които са паралелно с Вас. Днес резултатът от лекуване на хронични болести ще бъде позитивен. В персоналния Ви живот всичко ще бъде безоблачно и леко. Ще имате триумф в креативните инициативи. Много ще бъде значимо умеенето Ви, да обръщате в своя изгода дори хапливите забележки на завистниците.
Дева
Вашата вродена емоционалност малко се е намалила, отстъпвайки място на такива качества, като любознание, пъргавина и схватливост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в положение да усвоите всякаква информация, та даже да сте я чули единствено веднъж. В същото време нараства вероятността за наложително пътешестване, само че да съжалявате, че сте ги подхванали, съвсем няма възможност. Времето е прелестно за образование. Ако да вземем за пример Ви се постанова да напишете доклад по труденм нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата.
Везни
Колкото и да Ви се желае, да се отнесете със състрадание към някого, на процедура не са Ви останали нито почитание, нито състрадание към този съответен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв метод на всички Ваши познати. Предстои Ви прелестен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я скапе.
Скорпион
През този ден ще сте способни на най-истински героизъм, което и дори не сте очаквали от себе си. Впрочем, Вашия обичан човек напълно няма да се учуди от такова държание: той е знаел, какъв капацитет е заложен у Вас и в никакъв случай не се е съмнявал. Следващия път обезателно му повярвайте!
Стрелец
Днес ще би трябвало да деянията чудеса от устойчивост и непримиримост.Те ще са Ви повече от нужни при общуването с Вашия обичан човек, въпреки че през този ден дадената задача напълно няма да може да бъде наречена лека. Ако се справите с нея, можете самоуверено да си подарите орден. Макар и шоколаден.
Козирог
Вашата половинка в този момент е в много комплициран интервал от своя живот. Подкрепете я. Бъдете мощното рамо, на което може да се опре. Надеждния фронт. Спасителната жилетка. Изтърпете неприятното и въодушевление, сълзите и тежките и въздишки. И не забравяйте, че любовта не е единствено сантиментални вечери на скамейка под лунна светлина. Те включва и всичко друго, протичащо се в живота на двама ви.
Водолей
Учете се от непознатите неточности, като освен това се стремите да не допускате свои лични. Този ден ще премине без неприятности и проблеми, в случай че бъдете съществени, настойчиви, и в действителност мъдри. Бъдете подготвени да простите на своите врагове, а също и на другари, отказали Ви помощ във значим миг. Когато действате независимо, ставате по-силни. За някои Водолеи този ден ще бъде обвързван със възникване на ново възприятие – мощно, спорно, трудно, и по едно и също време с това – без отговор. Но пък влюбените представители на знака ще преживеят ден на релативно успокоение.
Риби
За изглаждане на разногласията и споровете с обичания човек, както в никакъв случай до в този момент ще са Ви нужни старите връзки. Възможно е това да бъдат другари, с които от хиляди години не сте общували, а може и напълно далечни роднини. В този случай всички средства са положителни. За постигане на блажено благоденствие.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР