През това лято Росица Кирилова ще навърши 60 г. и

...
През това лято Росица Кирилова ще навърши 60 г. и
Коментари Харесай

Резил на стари години: След почти 4 десетилетия брак мъжът на Росица Кирилова е отвратен!

През това лято Росица Кирилова ще навърши 60 година и това явно крепко я депресира. През всичките тези години тя успяваше да превъзмогне обстоятелството, че няма деца, с това, че е доста красива. С възрастта обаче и това стартира да й изчезва, което я принуди да направи нещо покъртително неверно.

Роси е решила, че би трябвало да се подмлади, с цел да стане по-красива, само че в случаите като при нея, когато човек има естествена хубост, изкуствените способи нямат необикновен резултат. Ето за какво певицата по-скоро стана за цялостен срам.

На последните фотоси си проличава, че изпълнителката на „ Моята кукла Барби “ си е наляла доста ботокс в лицето, което обаче има противоположен резултат. Вместо да се разкраси, Роси е станала напряко плашеща.

Красавицата на соца още преди към десетилетие беше прибегнала до подмладяващи процедури и още тогава нямаше добър резултат този неин опит. Очевидно обаче това, че ще удари 60 година единствено след месеци, е депресирало Роси и тя е прибегнала до отчайващи ограничения.

Съпругът й Георги Начев от много време й казвал да не прави такива нелепости, тъй като е естествено красива. Певицата обаче не го послушала, въпреки да е омъжена за него от 37 години.

Най-голямата болежка на Роси е, че не съумя да има дете. С мъжа й останаха без наследници заради репродуктивни проблеми. С годините тъгата на певицата ставаше все по-голяма, с цел да избие най-после в шокиращо неприятни подмладяващи дейности.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР