През това денонощие облачността ще е променлива. Само на отделни

...
През това денонощие облачността ще е променлива. Само на отделни
Коментари Харесай

Променлива облачност с възможни превалявания във вторник

През това денонощие облачността ще е променлива. Само на обособени места денем ще превали слаб дъжд, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Атмосферното налягане ще се покачва и вечерта към този момент ще е по-високо от междинното за месеца. Минималните температури ще са сред 7° и 12°, в София - към 7°; оптималните ще са най-вече сред 15° и 20°, в София - към 15°.
Над Черноморието ще има променлива облачност. След обяд на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са 18-20°. Температурата на морската вода е от 15-19°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Над планините облачността ще е променлива, постоянно забележителна. Само на обособени места ще превали слаб дъжд, а над 1800 метра ще прехвърча сняг. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра - към 1°.
В средата на седмицата ще е без превалявания, а температурите постепенно ще се покачват. В сряда вятърът ще отслабне още. Сутринта ще е слънчево, само че хладно, с минимални температури в множеството места сред 4° и 9°. Около и след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността; оптималните температури ще са най-вече сред 16° и 21°.
В четвъртък ще бъде най-вече слънчево; сутринта за малко тук-там в низините и котловините ще има ниска облачност, а по-късно денем - раздрана висока облачност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР