През това денонощие над страната ще преобладава облачно време, на

...
През това денонощие над страната ще преобладава облачно време, на
Коментари Харесай

За кратко зимата се завръща днес

През това денонощие над страната ще доминира облачно време, на доста места с превалявания от дъжд, тук-там в Предбалкана и по високите западни полета - от дъжд и сняг, предадеБГНЕС.

Значителни ще бъдат преваляванията тук-там, основно в източната половина от страната. През деня вятърът ще е от север-североизток, най-вече сдържан. Ще нахлува леден въздух и ще застудее. Минималните температури ще бъдат сред 0° и 5°, в източните региони до 7°-8°; оптималните - сред 3° и 8°. В София минимална температура към 0°, оптималната към 3°.

Над планините ще доминира облачно време и на доста места ще има превалявания, най-вече от сняг. Ще духа мощен вятър от север-северозапад. Максималната температурата на височина 1200 метра ще бъде към минус 1°, на 2000 метра - към минус 5°.

По Черноморието ще е облачно, на доста места с превалявания от дъжд, обилни по количество. Ще духа сдържан север-североизточен вятър. Максимални температури 7°-9°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, с наклонност на увеличаване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР