През тези периоди външни лица няма да могат да влизат

...
През тези периоди външни лица няма да могат да влизат
Коментари Харесай

Промениха правилата за достъп в Съдебната палата във Варна

През тези интервали външни лица няма да могат да влизат в Съдебната палата, като се изключи страните по планувани съвещания.

Участниците в каузи ще бъдат допускани в постройката не по-рано от 10 минути преди началото на откритото правосъдно съвещание, за което са призовани. Страните би трябвало да изоставен зданието до 5 минути след привършване на съвещанието, като съблюдават въведеното еднопосочно придвижване и разстояние от 1,5 метра между тях.

В правосъдните зали ще влизат единствено участниците в производствата, планувани за съответния час.Всички лица са длъжни да дезинфекцират ръцете си на входа на постройката и да носят непрестанно защитна маска.

На чакащите за административни услуги се напомня нуждата за съблюдаване на ограниченията за попречване на разпространяването на вирусни инфекции - съблюдаване на разстояние най-малко 1,5 метър. Със заповедта се насочва апел, при опция, документи да се подават по пощата или по електронен път, а информации да се вършат по телефона и посредством имейл. Мерките са съобразени са със заповедта на министъра на опазването на здравето от 03.11.2021 година и ще важа от на следващия ден до края на месеца. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР