През тежки здравословни перипетии е преминал Васил Василев-Зуека. Актьорът се

...
През тежки здравословни перипетии е преминал Васил Василев-Зуека. Актьорът се
Коментари Харесай

Зъби мъчат Зуека от години

През тежки здравословни премеждия е минал Васил Василев-Зуека . Актьорът се подложил на тежка интервенция на устата, откакто пародонтозата му предизвикала съществени провали и едвам не го довела до съдбовна зараза .

Години наред комикът не обръщал внимание на болестта си и го считал за безобидно, до момента в който съвсем не колабирал от болежка. Наложило се на няколко пъти под цялостна анестезия да му бъдат вадени зъби и корени, с цел да се спре върлуващата зараза, която едвам не го погубила . Възстановяването било извънредно постепенно и комплицирано и ще, не ще - Зуека си поставил изкуствени зъби още преди да се пенсионира, оповестява " Ретро ".

Първоначално протезите му не били непрекъснати, а преносими и си ги закрепвал с телче, до момента в който стоматолозите към момента го лекували. След като станал срам минути преди новогодишно присъединяване преди няколко години, решил да ги направи „ безконечни “. Куриозната преживелица се разиграла в първокласен хотел във Велинград, кьдето с Рачков трябвало да водят разлекателна стратегия, а тъкмо преди да излязат на сцената, Зуека останал без зъби . „ В 9 без 5 предложих на Рачков да изпушим по една цигара. Аз съм с протеза доста от дълго време, само че не по естетически, а по здравословни аргументи. Точно тогава обаче протезите ми бяха краткотрайни. В момента, в който лапнах цигарата и смукнах, протезата се отлепи. Кошмар! А не можех да я сложа назад, тъй като беше закрепена не с щипки, а залепена “, спомня си през смях комикът.

Димитър Рачков  предложил на сътрудника си дъвка, с която да залели ченето. „ А аз му крещя: „ Е, по какъв начин да я сдъвча без зъби, бе? “, цитира " Ретро ". Затова Зуека предложил да се откаже от хонорара и Рачков да развлича публиката самичък. " Това беше най-кошмарното присъединяване в цялата ми 30-годишна кариера “, прибавя Зуека. Наскоро екранният сътрудник на Рачков бе закъсал и с кръста поради дисковата херния, която го мъчи отдавна. Кинезитерапевтка със златни ръце обаче съумяла да вдигне на крайници 55-годишния артист.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР