През тази седмица ще можем да се справим с по-големите

...
През тази седмица ще можем да се справим с по-големите
Коментари Харесай

Астрологичната прогноза за всяка зодия до 15 май

През тази седмица ще можем да се оправим с по-големите си проблеми, тъй като на помощ ни идва Венера, която от позицията си в Телец основава няколко позитивни аспекти. Юпитер пък излиза от етапа си на назадничавост и от 9 май ще се движи в верен ход в зодия Дева.

Овен – Заразявате близките с ведрото си настроение

Въпреки че на работа ще сте затрупани от отговорности, позицията на Юпитер напред ще ви носи ведро въодушевление, с което по-лесно ще се справяте със дилемите си. Плановете ви, свързани с образование или изследване, ще приключат сполучливо през тази седмица, в случай че се постараете да си сътрудничите с другите и употребявате информацията, която ви дават. Интервютата за тези, които си търсят работа, също ще са сполучливи, тъй като тази седмица ще вършиме мощно и прелестно усещане.

 Телец

Телец – Пътувайте и не отхвърляйте поканите за гости

Все още ще се появяват спънки и няма да съумеете да осъществите част от проектите си през тази седмица. Но това няма да се отрази на позитивното ви мислене и компликациите, даже ще ви окуражават още повече. Не отхвърляйте поканите за срещи с другари и родственици, тъй като те ви зареждат и ще ви разсейват от проблемите на работа. Пътуванията също ще ви основават красиви мемоари и затова не се отхвърляйте и от тях. Един от гениите ви ще заблести в цялостна степен през тази седмица ще провокира огромното удивление на близките.

Близнаци – Не се занимавайте с маловажни дела

През тази седмица насочете вниманието си единствено към на практика осъществимите си хрумвания и не се поддавайте на фантазиите си, тъй като може да допуснете огромни неточности. За да си спестите проблемите, още от първия ден на работа отсявайте значимото от незначителното и се заемайте единствено с неотложни каузи. Използвайте мощната си вътрешен глас в средата на седмица, тъй като с нейна помощ ще преминете по-лесно през компликациите. Ще успявате да мотивирате и ръководите другите, само че за тази цел би трябвало да докажете, че заслужавате доверие.

Рак – Приятелите ще недоволстват, че работите прекомерно много

В седмицата до 15 май ще имате проблеми с приятелите, тъй като ще недоволстват, че от дълго време не сте се виждали, а вие ще бъдете прекомерно заети с работа, с цел да им обърнете задоволително внимание. Дребните спречквания с околните ви обаче не са мотив да изоставите отговорностите си. От понеделник до петък работете съзнателно и отговорно, тъй като в противоположен случай ще имате съществени неприятности с началниците. С възприятие за комизъм ще съумеете да изгладите връзките с приятелите в първите дни, когато имате повече свободно време.

Лъв – Пътуванията ще ви носят успехи

 Зодия Дева

Големите ви проекти за триумф няма да се осъществят тъкмо през тази седмица, само че най-малко ще изясните задачите си. Финансовите въпроси ще са от основно значение за вас през тази седмица. Имате опция да увеличите приходите си, в случай че поемете повече провокации на работа. Информацията и пътуванията също ще ви носят триумфи с напредването в кариерата. Ще създавате сполучливи партньорства и ще се представяте добре на изявленията, само че за в този момент избягвайте да сключвате писмени съглашения и не подписвайте никакви контракти.

Дева – Концентрирайте се върху работата

Излизането на Юпитер от етапа на назадничавост ще донесе огромни облаги в професионалната сфера. Може и да се трудите повече от нормално, само че ще се радвате и на по-голяма финансова сигурност. През идващите няколко дни се концентрирайте върху плановете си. Отложете заниманията за уикенда, а до петък работете, в случай че се постанова и изключително, с цел да завършите в точния момент дилемите си. Слушайте вътрешния си глас, когато сте пред алтернатива, с цел да вземете вярното решение.

Везни – Създавайте нови контакти

Анализирайки обстановките, пред които ще се изправите тази седмица, ще откриете елементарно решение от проблемите, вместо да избухвате за всяка спънка по пътя си. Партньорствата ще са значими и само в случай че съгласувайте работата си с тази на другите, ще успявате да печелите дивиденти. Бъдете по-социални и пробвайте да създавате нови контакти, без значение дали ще са лице в лице или посредством обществени мрежи, тъй като в бъдеще ще са ви потребни. В края на седмицата ще се отворят благоприятни условия за запознанство с нови хора.

Скорпион – Нови хора ще влязат в живота ви

Тази седмица ще срещнете доста нови хора, с част от които ще станете близки другари. Новите хора в живота ви ще ви оказват помощ да обогатите гледната си точка и ще ви дават потребни хрумвания, който се изправите пред съществени компликации. На работа тази седмица ще бъдете претрупани, тъй като огромна част от плановете ви изостават и се постанова да се мобилизирате, с цел да избегнете проблемите. Удовлетворение ще има единствено за хората, които се занимават с писане, редактиране или издателска активност.

Стрелец – Околните ще ви оказват помощ с трудностите

И тази седмица няма да липсват провокации пред вас, само че вие ще сте по-уверени и това доста ще помогне, с цел да решите проблемите си бързо. Положителните проблеми за в този момент ще са дребни, само че ще ви дават вяра, че обстановката се усъвършенства. През първите дни на работната седмица следва сериозна работа, само че може да разчитате на сътрудниците си, в случай че дилемите станат прекалено много. Въпреки че няма да виждате действителен напредък, с дребни стъпки тази седмица ще вървите към него.

 Юпитер

Козирог – Ще обсъждате пътувания в чужбина

Плановете ви за пътешестване зад граница още веднъж ще станата настоящи през тази седмица. Обсъдете с околните концепциите си, само че за в този момент не плащайте и не резервирайте нищо, с цел да не се окаже, че сте се подвеждали. Ще се наложи да бъдете по-отговорни на работа, тъй като с всяко разпръскване може да допуснете съществени неточности. Веселбата се обрисува за уикенда, когато ще имате задоволително време, с цел да се забавлявате с околните и приятелите.

Водолей – Ще откриете нови източници на доходи

Тази седмица ви дава късмет да си осигурите по-голяма финансова непоклатимост, като не нарушавате салдото сред персоналния и професионалния си живот. Възползвайте се от всяка опция, където може да приложите уменията си и да спечелите повече пари. Залагайте на знанията и гениите си, с които елементарно и бързо може да притегляте вниманието на верните хора. Нужно е също да бъдете по-активни в търсенето на нови източници на приходи.

Риби – Имате късмет да промените работата си с по-добра

Новата седмица ще ви донесе положителни вести, с помощта на които ще откриете метод да се справите с финансовите си усложнения от последните седмици. Имате късмет да промените работата си с по-добре платена, стига да заложите на знанията си. Лесно ще се вдъхновявате през тази седмица за нови планове, само че не влагайте цялата си сила в нереалистични хрумвания, с цел да не съжалявате по-късно.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР