През тази седмица Epic Games бяха домакини на едно специално

...
През тази седмица Epic Games бяха домакини на едно специално
Коментари Харесай

Crystal Dynamics вече работи по нов Tomb Raider

През тази седмица Epic Games бяха домакини на едно особено събитие – State of Unreal 2022 – по време на което бяха показани в действителност страхотни неща, като множеството от тях може да видите в цялост в YouTube. Гости на Epic бяха разнообразни разработчици, сред които CD Projekt RED (които построяват идващия The Witcher благодарение на UE5), The Coalition и други Сред тези други бяха и Crystal Dynamics. Участие на State of Unreal взе генералният управител на Tomb Raider Далас Дикинсън, който разкри чудесна вест: студиото работи по нова игра от поредицата. Разработката по идващия Tomb Raider е в напълно ранна фаза и някакви детайлности за играта не се разкриват. Това, което е несъмнено е, че тя се построява на основата на Unreal Engine 5.

Както евентуално мнозина си спомнят, последната игра от сериите беше Shadow of the Tomb Raider. Тя беше дело на Eidos Montreal, а не на Crystal Dynamics, защото последните бяха заети с работа по Marvel’s Avengers. Последната игра от поредицата за смелата авантюристка, която излезе от Crystal Dynamics беше Rise of the Tomb Raider. За разлика от идната игра от поредицата, тези игри използваха Foundation, създаденият от Crystal Dynamics енджин. Що се отнася до идващият Tomb Raider, при започване на 2021 за бъдещето на сериите приказва Уил Кърслейк, игрови шеф в студиото, работил по поредицата от 2013. По мотив на 25-годишнината на Tomb Raider, Кърслейк приказва за желанието на студиото да сплоти времевите линии.

„Ние виждаме бъдещето на Tomb Raider да се разкрива след събитията, показани във обновената трилогия, разказвайки истории, които се градят върху силата на основния ни дизайн и това, с което се отличават игрите на Crystal Dynamics. Но вземайки поради богатата история на Tomb Raider, това не е лесна задача и ние молим за самообладание, до момента в който изследваме нещата“, показа той през януари 2021.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР