През тази седмица Capcom публикува ново видео към Resident Evil

...
През тази седмица Capcom публикува ново видео към Resident Evil
Коментари Харесай

DLC за Resident Evil Village ще ви позволи да играете с лейди Димитреску

През тази седмица Capcom разгласява ново видео към Resident Evil Village Gold Edition изданието и Winters’ Expansion допълнението. Чрез него получавате достъпа до напълно нови герои, повече равнища и спомагателни усъвършенствания.

Събитията в Winters’ Expansion се развиват пет години след показаните в Resident Evil 7 и подчертават над фамилия Уинтърс, а Итън се изправя пред нови врагове в изолирано от света селце. Голямото завръщане тук прави Mercenaries. Режимът, който за последно участва в Resident Evil 6, ви изправя пред предизвикването да се справите с орди от врагове за стеснен интервал от време и да отключвате нови качества за героя си и награди. Тук ще може да играете с превъзходната и несравним Алсина Димитреску, да употребявате силите на Карл Хайзенберг и като Крис Редфилд. Ще може да употребявате всички качества и яд на Димитреску, с цел да унищожавате неживите чудовища или да наградите нейните дъщери за спомагателна мощност.

Що се отнася до Лорд Хайзенберг, вие получавате неговия голям чук и способността да управлявате магнитните течения, дружно с непобедимите Soldar Jets. Крис Редфилд, който също взе участие в The Mercenaries Additional Orders ще може да задейства със своя удар Onslaught, което му дава опция да се движи и презарежда, Той ще може да получава помощ от Hound Wolf Squad и посредством своя локатор да маркира техните цели.

Заедно с новите герои и режима, тук ще получите и две нови равнища: Bloody Village и Bloody River, дружно с по-дребни промени, ориентирани към възстановяване на общото показване.

Resident Evil Village Gold Edition включва в себе си базовата игра и код за Winters’ Expansion. режим, посредством който ще играете в вероятност от трето лице, режимът The Mercenaries Additional Orders и DLC пакета Shadows of Rose, което споделя историята на дъщерята на Итън, 16 години след акцията, както и The Trauma Pack

Resident Evil Village Gold Edition и Winters’ Expansion излизат в края на октомври и към този момент могат да се поръчат.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР