През тази седмица България е домакин на мачовете от волейболната ...

През тази седмица България е домакин на мачовете от волейболната

Тръпката е в зала Арена Армеец с efbet и националния отбор по волейбол

През тази седмица България е хазаин на мачовете от волейболната Лига на нациите, като в срока 21-26 юни родните " лъвове " ще се изправят в тежки борби с Австралия (24.06.), Съединени американски щати (25.06.) и Бразилия (26.06.). По мотив волейболния празник, в зала " Арена Армеец " генералният спонсор на тима – efbet , е подготвил огромни изненади за всички почитатели на играта.

efbet поддържа българския спорт

Години наред българският букмейкър е общоприет спонсор на националните ни тимове по волейбол – както при мъжете, по този начин и при дамите. Това е единствено дребна част от плана на компанията за подкрепяне на българския спорт, като през последните години усили фрапантно портфолиото си от спортове, тимове и самостоятелни спортисти, които подкрепя финансово.

В края на януари 2021 година efbet възобнови контракта си с БФ Волейбол, като финансира освен представителните ни тимове при мъжете и дамите, само че и националните гарнитури в разнообразни възрастови групи. Партньорството сред букмейкъра и волейболната федерация е едно от най-ползотворните в родния спорт, като новото съглашение за 5 години бе подписано още преди да е изминал предходният контракт сред двете страни.

 

Това е следващото доказателство за сполучливата работа на efbet с българския спорт. Букмейкърът е основен сътрудник на федерациите по футбол и баскетбол, като през тази година националите по баскетбол при мъжете ще играят на Европейско състезание! efbet поддържа стотици федерации, клубове и спортисти и дава поръчка, че ще продължи да го прави още години наред.

Волейболни пристрастености с efbet

До неделя (26.06.) efbet провежда ужасно прекарване за всички волейболни почитатели. Пред централния вход на зала " Арена Армеец " е ситуирана самобитна почитател зона, в която посетителите на мачовете могат да вземат участие в най-различни игри, проведени от efbet.

 

Голямата атракция е апаратура с мрежа и избрани цели, които всеки може да се опитва да удари с топка. Ако успее, тегли скреч-карта, с която може да си подсигурява една от множеството награди, обезпечени от българския букмейкър. Те са всевъзможни, а огромната е фланелка на националния тим с подписите от всички в състава.
Също по този начин преди мачовете на мъжете в идващите дни, ще имате опция да се срещнете и да получите " уроци " от част от дамите, които са в националния тим на България. Те също ще поддържат своите сътрудници мъжете във значимите мачове против Съединени американски щати, Бразилия и Австралия.

 

Игрите на efbet не са с възрастово ограничаване и всеки може да се опитва да завоюва една от наградите, обезпечени от компанията, която години наред поддържа мощно българския волейбол.

Бонусите са значими

Българската компания не престава самодейността си " Бонусите са значими! ", в която има десетки разнообразни оферти. Всеки ден потребителите се радват на разнообразни премии, а за новите си консуматори, efbet е планувал начален бонус за спорт и начален бонус за казино .

 

 

Източник: 18min.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg