През тази календарна година усилено работим по инфраструктурата в селата,

...
През тази календарна година усилено работим по инфраструктурата в селата,
Коментари Харесай

Кметът на Божурище: Работим усилено по инфраструктурата на селата

През тази календарна година интензивно работим по инфраструктурата в селата, съобщи кметът на община Божурище Георги Димов.

Той посочи, че в село Пожарево е сменен водопроводът, асфалтирана е улица „ Христо Стефанов “  и частта от двата сектора на улиците „ Китна “ и „ Пожаревска река “, които водят към нея с обща дължина от  1,22 метра.   

„ В идната седмица ще бъде положена трошено-каменна настилка в банкетите на улиците в селото. Предстои изработката на  ул. „ Латинка “ с дължина от 202 метра “ уточни той.

 



 

Припомняме, че община Божурище извършва шест контракта за за планиране и строителство в селата, подписани през декември и май месец с компанията „ “Галчев Инженеринг “ ЕООД – София. Общата им стойност е 892 560 лева с Данък добавена стойност.

 



 

Договорът за село Пожарево, включващ ремонт на тръбопровод и асфалтиране на сектор от улица „ Христо Стефанов “, от декември месец е за 78 792 лева Вторият й стадий – от май месец, е за 118 800 лева  Срокът за осъществяването им е по 90 дни.

В село Храбърско пък ремонт е контрактуван за улиците „ Липа “, „ Българче “, „ Момина сълза “ и „ Акация “ на стойнотс 148 200 лева с 90 дни период за осъществяване. Второто възлагане е за сектори от „ Липа “, „ Роса “ и „ Бреза “ на стойност 248 400 лева със 120 дни период за осъществяване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР