През тази година Столичната община ще вземе активно участие в

...
През тази година Столичната община ще вземе активно участие в
Коментари Харесай

Фермерски пазар и пункт за предаване на стара техника за Часа на Земята в София


През тази година Столичната община ще вземе интензивно присъединяване в отбелязването на международната самодейност Часът на Земята с поредност от екологични начинания. Освен обичайното изгасяне на светлините на значими общински здания, кметството ще разшири пешеходната зона за целия ден в събота, 24 март (между 8:00 и 21:30 часа) и ще затвори за коли площад " Батенберг " от бул. " Г. С. Раковски " до ул. " Княз Александър Батенберг ".

За целия ден на площада ще се организират паралелно две начинания – ще се организира фермерски пазар с разнородни био артикули от цялата страна и ще бъде ситуиран мобилен пункт за събиране на остаряла техника – електрическо и електронно съоръжение.

Фермерският пазар " От нашата плантация – с обич за вас! " е с богато многообразие на фермерски и занаятчийски храни на дребни производители от разнообразни краища на страната и провеждането му е взаимна самодейност сред WWF – България и Фондацията за биологично земеделие Биоселена. Той ще работи сред 10:00 и 18:00 часа.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР