През тази година Сатурн е ретрограден от 23.05 до 10.10.

...
През тази година Сатурн е ретрограден от 23.05 до 10.10.
Коментари Харесай

Три зодии, чиято съдба ще се промени от ретроградния Сатурн

През тази година Сатурн е назадничав от 23.05 до 10.10. За три зодии този интервал е изключително значим и предопределен. Нека забележим кои са те: 

Овен 

Към 23-ти този месец може да откриете, че всичко, в което влагате силата си, като че ли не отива на никое място, като че ли натискате против невидима мощ, която просто няма да помръдне. Като Овен това ще ви аргументи още повече отчаяние, което ще подхрани желанието ви да настоявате още по-силно за това, което желаете. Все отново тук може да нямате никакъв триумф, защото ретроградният Сатурн гневно ви споделя да се концентрирате върху нещо, което към този момент сте започнали; просто не желае да се ангажирате прекомерно в неща, които ви разсейват. Това е интелигентен урок по придържане на фокуса. Постоянството ще ви прави работа, както към този момент знаете, защото притежавате това сходно на овен качество на побутване, до момента в който нещо стане „ ваше “. Е, през идващите няколко месеца ще видите, че би било по-добре да употребявате тази непримиримост, с цел да завършите планове, вместо да ги стартирате. Това, което ще пристигна като признание за вас, е, че в действителност сте много положителни в придържането към проблем и че сте доста по-ориентирани към решения, в сравнение с бихте могли да си помислите. Вашето признание за тази ретрограда ще бъде напълно обвързвано с издръжливостта и по какъв начин се изненадвате какъв брой добре се справяте с „ нещо “ и да го извършите. Разсейването да изчезне!

Рак  

От 23 май (началото на ретроградния Сатурн) сте започнали да усещате тъгите на потиснатост или горест. Няма да разберете какво ви е блъснало и да, несъмнено, можете да се борите, само че тази ретрограда може да провокира прочувствени усеща и чувство, че сте съкрушени. Това, което ви чака, е, че ще откриете нещо от предишното си, което не е било на напред във времето в мозъка ви преди, а в този момент е всичко, за което можете да се сетите - което ви разрешава да го „ назовете “ и затова премахнете го от живота си. С други думи, през идващите няколко месеца ще си спомните нещо от мъчително естество - и признанието за това събитие ще ви раздруса до основи и ще ви приготви за същинското излекуване. Сатурн към този момент е задоволителен проблем, без да премине в ретроградна степен, само че това галактическо събитие не би трябвало да ви тревожи; става въпрос единствено за „ приемане на урока “ и този урок евентуално ще излезе по сложния метод. И въпреки всичко ще научите и ще разпознаете разтърсването на страстите като планетарно въздействие, с което би трябвало да се справите. Положителното е, че ще успехите това прочувствено положение, като го разгледате деликатно, анализирате го го и научите уроците, които то е предоставило за вас. Ако сте създали нещо неправилно, ще се справите прочувствено - това е кармичната част. В дълготраен проект това ще промени ориста ви; проба и грешка, по този начин да се каже. Скоро ще се движите с всички промени, откакто сте научили най-важните уроци за салдото в живота.

Козирог 

Дръж се, приятелю - този интервал може да е сложен. Вие, от всички знаци, сте склонни да се придържате към концепцията, че сте във вашата власт единствено когато контролирате изцяло всичко.

Никога не сте приемали концепцията, че не можете да контролирате всеки аспект от живота си и ретроградният Сатурн ще обърне света ви. И колкото и жестоко да звучи, вашият главен урок - ще бъде всичко за това по какъв начин можете да покажете на себе си, че освен не е належащо да контролирате хората и събитията, само че и че просто не можете - и това ще удари мощно. Сатурн не е като всяка друга планета; малко е неприятно, само че това не значи, че не е добър преподавател. Ще ви предстоят спорове през тези няколко месеца, в действителност цялото лято би трябвало да е изпълнено с блокажи и знаци за прекъсване. Вашите равнища на незадоволеност ще се покачват и ще се повишават, до момента в който не се натъкнете на оня миг на просветление, в който осъзнаете, че животът продължава, даже когато не си под цялостен надзор.

Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР