През своите 12 години Нов дом 1“ преминава през най-голямата

...
През своите 12 години Нов дом 1“ преминава през най-голямата
Коментари Харесай

12 години „Нов дом 1“ – Стартира национална кампания за насърчаване на раждаемостта и демографския прираст! | На своя рожден ден, „Нов дом 1“ обявява национална кампания за насърчаване на раждаемостта.

През своите 12 години „ Нов дом 1 “ минава през най-голямата финансова рецесия в света. По публична информация през 2022-ра година от 3400 компании в страната „ Нов дом 1 “ се класира в топ 10 по обороти и в топ 6 по осъществена облага. Компанията е част от най-голямата международна бизнес мрежа BNI с над 300 000 представители на бизнеса в над 75 страни!

„ Нов дом 1 “ е първата компания в страната , която професионално посредничи на клиенти в капиталови покупко-продажби с недвижими парцели. Реализира за тях облаги от 20% на годишна база. Всяка година организацията изкупува стотици жилища, поддържа строителните компании и има дялове в едни от най-големите и значими планове.

Днес, на своя рожден ден компанията разгласи национална акция, насърчаваща раждаемостта и демографският приръст , като отделя фонд за финансово стимулиране за всички представители на екипа на „ Нов дом 1 “, на които им следва да станат родители. Стимулите са:

• За първо дете - 5000 лева

• За второ дете - 5000 лева

• За трето дете - 7500 лева
Йордан Йорданов, изпълнителен шеф и съучастник в „ Нов дом 1 “, споделя:

„ Днес „ Нов дом 1 “ чества своя 12-ти рожден ден! Пожелаваме си да сме здрави, екипа ни да е все по-целеустремен и професионално предан на своите клиенти. Все повече клиенти да избират нашата компания и да реализираме нови върхове! Разбира се постоянно е значимо да знаем къде се намираме през днешния ден и къде желаеме да бъдем на следващия ден! ”
Той добавя, че децата са най-голямото благополучие и се стремят членовете на екипа да бъдат оптимално щастливи!

„ Всичко това нямаше да бъде допустимо без нашия прелестен, целенасочен и извънредно сполучлив екип. Нашите брокери в градовете Варна и София осъществят доста по-големи финансови резултати от голяма част от българите, които се развиват в чужбина, от компютърните експерти в нашата страна и от моряците. Ние ценим, поддържаме, благодарим и се стараем по всякакъв начин да развиваме хората от екипа на „ Нов дом 1 “! ”, споделя Йордан Йорданов.
„ Нов дом 1 “ приключва и първата си жилищна постройка за над 40 ползвателя на парцели в нея, влагайки извънредно усърдие и качество в плана с мотото: „ В каква постройка бихме желали да живеем ние и какво качество бихме желали да получим за парите, които сме заплатили? “

***

е организация за недвижими парцели. Те оферират подпомагане при пазаруване, продажба, отдаване чартърен и вложения в недвижими парцели с осъществяване на висока облага, гарантирайки на своите клиенти оптималната сигурност и успокоение по време и след подписване на договорката. Компанията изкупува парцели непосредствено и финансира разнообразни планове, създавайки перспективни благоприятни условия за своите клиенти.

С два офиса в София - " Лидер " и " България ", както и два офиса във Варна, " Червен площад " и " Ренесанс " , " Нов Дом 1 " се подрежда измежду изявените организации на пазара на недвижими парцели.

През 2022 година от към 3200 организации в страната, те са в ТОП 10 по обороти и в ТОП 6 по осъществена облага. Успехът се дължи на висококвалифицирания им екип от брокери и адвокати, които се стремят да оферират на своите клиенти най-изгодните и сигурни оферти на пазара в другите му сегменти.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР