През следващото денонощие времето ще се задържи предимно облачно и

...
През следващото денонощие времето ще се задържи предимно облачно и
Коментари Харесай

Положителни температури в неделя

През идващото денонощие времето ще се задържи най-вече облачно и на обособени места ще превали слаб дъжд , в северозападните региони - дъжд и сняг . През деня в Източна България и по долината на Струма ще духа слаб юг-югоизточен вятър. Минималните температури ще са сред минус 2 и 3 градуса, а оптималните - най-вече сред 3 и 8 градуса.
 
Над Черноморието също ще бъде най-вече облачно , съвсем без дъжд. Ще духа слаб юг-югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 8 и 10 градуса. Температурата на морската вода ще е 6 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
 
В планините ще бъде най-вече облачно , на обособени места със слаби валежи от сняг. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 3 градуса, на 2000 метра - към минус 2 градуса. Атмосферното налягане денем едва ще се намали и ще бъде малко по-ниско от междинното за януари.
 време зима семейство сняг ThinkStock/Getty Images
През първите два дни от идната седмица ще доминира облачно време. В понеделник , 21 януари, вероятността за превалявания е дребна , само че по здрач и през нощта против вторник, с намаляване на температурите, в Северозападна България ще завали сняг.-->
 
Във вторник , 22 януари, тук-там ще превалява слаб дъжд , в северозападните региони - дъжд и сняг, а в планините над 1000-1200 метра - сняг. Във вторник в източната половина от страната югоизточният вятър ще се усили. Минималните температури ще са сред минус 3 и 2 градуса, оптималните - най-вече сред 3 и 8 градуса.
 времето мраз куче котка зима ThinkStock/Getty Images
Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР