През следващото денонощие ще се задържи предимно облачно. Валежи ще

...
През следващото денонощие ще се задържи предимно облачно. Валежи ще
Коментари Харесай

Значителна облачност, но без валежи утре по Черноморието

През идващото денонощие ще се задържи най-вече облачно. Валежи ще има основно в западната половина на страната, по-значителни през нощта и сутринта в югозападните региони. В следобедните часове преваляванията ще отслабват и стопират, а над Източна България и облачността ще се раздра и намалее. Ще духа слаб, в източните региони и по поречието на Дунав - до сдържан източен вятър. Минималните температури ще са сред 4° и 9°, в София - към 8°; оптималните ще са сред 12° и 17°, в София - към 12°.

Над планините ще е облачно с превалявания от дъжд, на височина над 1700-1800 метра преминаващ в сняг. Следобед преваляванията ще отслабват и стопират. В масивите от Източна България ще се задържи съвсем без дъжд. Ще духа до сдържан вятър от югоизток, по най-високите елементи на Рила и Пирин - от запад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра - към 1°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Следобед и облачността ще се раздра и намалее. Ще духа до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са сред 12° и 15°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР